Land-Leben

Land-Leben Knusperland levesgyöngy

200 g
959 Ft 4 795 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Minőségi levesbetétek. Kis erőfeszítés, nagy élvezet! A hagyományos ételeink gazdag választékában minden leveshez megtalálható a megfelelő betét:  ropogós levesgyöngy, palacsintatészta és könnyű tojásfelfújt.

Termékinformáció

Többi termékünkhöz hasonlóan a LAND-LEBEN levesbetétek is nagyon egyszerűen használhatók: csak szórja az ételre és már fel is szolgálható

Felhasználási javaslat

Aranysárga levesgyöngyünk ropogóssága miatt friss saláták kísérőjeként is alkalmas vagy egyszerűen csak ropogós harapnivalóként fogyasztható az étkezések között. Többi levesbetétünk felhasználásával kapcsolatos további ötletek a LAND-LEBEN Receptvilágában találhatók! 

Termelői információ

LAND-LEBEN – Természetesen tálalva. A LAND-LEBEN név évtizedek óta egyet jelent a kiváló minőségű alapanyagokból készült természetes ételekkel. Ezért fontos számunkra, hogy fogyasztóinknak olyan termékeket tudjunk kínálni, amelyek nem csak finomak, hanem természetesek és könnyen elkészíthetők. Ennek megfelelően termékeinket elsősorban természetes, helyi alapanyagokból és mesterséges adalékanyagok nélkül készítjük. Ezenkívül élelmiszereinket szigorúan ellenőrzik, azok géntechnikától, növényvédő-, és emulgeálószerektől és állati zsíroktól mentesek.

Számos bio és hagyományos termékünkben is már kerüljük a pálmaolaj használatát is, helyette Ausztriából származó napraforgóolajat használunk. Tehát nemcsak a környezetünket óvjuk, hanem azt is büszkén állíthatjuk, hogy a LAND-LEBEN olyan, mintha otthon készült volna! Természetes ételeinkkel azt is bizonyítjuk, hogy a teljes, egészséges étkezések gyorsan is elkészíthetők. A LAND-LEBEN termékei egyszerű és sokoldalú felhasználási lehetőségüknek köszönhetően számos étkezés része lehet.

Mi a LAND-LEBEN-nél valljuk: A minőség nem előkészítési idő kérdése.  

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Maresi Foodbroker Kft.
1118 Budapest Homonna u. 2


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Búzaliszt
Növényi zsír keményítetlen
Kukoricaliszt
Teljes tojáspor
Élesztő
Sovány tejpor
Étkezési só

Tápérték: 100 g

Energia2313 kJ/555 kCal
Zsír35 g
amelyből telített zsírsavak16.8 g
Szénhidrát50 g
amelyből cukor2 g
Fehérje8 g
0.9 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.