SeaFood Prémium (Paperskin)

Paperskin LAZACPISZTRÁNGFILÉ alpesi fűszervajjal

kb. 270 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG

Ments meg 1 735 Ft-ért
Elfogyott. Várható sze.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Paperskin LAZACPISZTÁNG FILÉ alpesi fűszervajjal

Olasz édesvízi pisztráng. Általában a lazacpisztrángfilét különböző módon lehet elkészíteni, például grillezve, sütve vagy párolva. Gyakran kínálják fűszerezve vagy mártásokkal, mint például az alpesi fűszervajjal. 

Összességében a lazacpisztrángfilé alpesi fűszervajjal egy ízletes és tápláló étel lehet, amely ideális választás lehet a halfogyasztók számára, akik keresik az egészséges és változatos étkezési lehetőségeket.

Miért a paperskin csomagolást válaszd?

A Paperskin csomagolás egy Magyarországon újszerű, eddig még nem használt környezetkímélő csomagolás technológia.

A vonzó megjelenésén felül, a legfőbb előnye, hogy legalább 70 százalékkal kevesebb műanyag felhasználás a műanyag tálcás technológiához képest.

Tökéletes vákuumcsomagolás, amely bizonyítottan hosszabb eltarthatóságot garantál a terméknek.

Termelői információ

A SeaFood Hungary Kft. évek óta a tengeri hal forgalmazás és a tengeri hal népszerűsítés kiemelkedő hazai szereplője. Szerepét és fontosságát mi sem mutatja jobban, minthogy Európa legjelentősebb tengeri hal tenyésztői Norvégiától Spanyolországig a SeaFood Hungary-t választották termékeik forgalmazójának. A Budaörsön található feldolgozó üzembe hetente két alkalommal érkezik friss áru három irányból is, így garantált a frissesség minden termékük esetében. Fejlett feldolgozási és csomagolási technikánknak köszönhetően termékeik hosszan frissek maradnak és teljesen konyhakészek.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve tárolandó!

A termék fagyasztásra nem alkalmas!

Forgalmazó

SeaFood Hungary Kft.
2040 Budaörs, Károly Király utca 145.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Pisztráng
Fűszervaj

Allergének

Hal
Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.