Artificer

Artificer Kézműves jég, szárított pillangóborsó virággal színezett, kék színű (4x4x4cm kocka) 12db-os kiszerelés

1 zacskó
Nagyszerű ajánlat
Elfogyott. Várható k.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ha az italok közül mindig a legjobbat választod, miért ne tennél így a poharadba kerülő jéggel is?

Legyen szó a kedvenc koktélodról, vagy csak egy pohár vízről, élvezd az italfogyasztás minden pillanatát ezzel a pillangóborsós jégkockával.

Tökéletes hőmérsékleten, ellenálhatatlan színekkel feldobva.

Minek köszönheti a jégkocka a mélykék színt?

Ezt az izgalmas és egyedi jégkockát szárított pillangóborsó virággal készítik, amit a fagyasztási ciklus előtt többszörösen tisztított ivóvízbe áztatnak. Ezzel gyakorlatilag egy hideg pillangóborsó teát készítenek, amely gyönyörű kék színt és természetes, földes, és fás, zöld teához hasonló ízt kölcsönöz. Ezt lefagyasztva egy 50kg-os jégtömböt kapnak, majd minden egyes darabot nagy odafigyeléssel készítenek és vágnak méretre, a maximális élményt nyújtó italfogyasztás érdekében.

Néhány javaslat a tökéletes használathoz:

  • A 4*4*4cm-es jégkockát bármilyen fajta pohárhoz javasolják, hiszen ez a méret kényelmesen elfér mindegyikben. Egy italhoz akár több darabot is bátran használhatsz.
  • A pillangóborsónak köszönhetően az italod színe a folyadék pH-értéke szerint változik majd. Az ivóvíz színét gyönyörű türkizkék színűre festi, de például néhány csepp citromot hozzáadva lila színűre változik a folyadék.
  • Kedvenc gin-tonicod elkészítéséhez tökéletes, hiszen a tonic hatására létrejön a színváltozás és lila lesz az ital.
  • Átlagos olvadása a kézzel vágott jégnek a hagyományos jégkockákkal szemben akár 20-40 perc is lehet, ezért egy darabbal több pohár italt is elfogyaszthatsz.

A kézműves jég sztori:

Családi vállalkozásuk 2018-ban kezdődött egy hirtelen ötlettel, még egyetemista korukban. Szakdolgozati témából lett nagyon hamar az életük része és szenvedélyük a jégkészítés. Kezdetben Budapest kiemelkedő bárjai, éttermei és szállodái számára indították vállalkozásukat, de 2021-től már mindenki számára szeretnék elérhetővé tenni termékeiket. Meggyőződésük, hogy minden pillanat megérdemli a kiemelkedő minőséget nemcsak italból, de a hozzá tartozó jégből is. A technológiának köszönhetően a tökéletes hőmérséklet elérése mellett az olvadás mértéke minimálisra csökkenthető.

A technológia

A kiinduló pont egy 150kg-os kristálytiszta jégtömb, amelyet többszörösen tisztított ivóvízből, irányított fagyasztással készítenek, kiszorítva belőle minden szennyeződést. A tömböt ezután saját kezűleg dolgozzák fel és vágják különböző méretű szabályos kockákra, hasábokra, gömbre.

Tárolás

-18°C alatti hőmérsékleten. Olvadás után visszafagyasztani nem ajánlott!

Forgalmazó

Artificer Hungary Jéggyártó és Kereskedelmi Kft.

H-1117 Budapest, Fehérvári út 38/A 3.em 4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.