TR Művek
TR Must, alkoholmentes, pasztőrözött furmint szőlőmust
0,75 lHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A megjelenített évjáratot és alkoholfokot igyekszünk a legpontosabban feltüntetni, de mivel az évjáratváltások idején előfordulhatnak eltérések, így kérjük, vásárlás előtt érdeklődj az aktuális évjáratról az ügyfélszolgálatunknál, amennyiben ez szempont a termék kiválasztásánál.
TR MUST, alkoholmentes, pasztőrözött szőlőmust, BIO
Termékleírás
Alkoholmentes szőlőmust ökológiai termesztésű furmint szőlőből az egész családnak. 2022. szeptember elején szüretelték a furmintot barátaikkal. A szüret időpontjának meghatározásánál itt is különösen fontos volt a bogyók megfelelő sav-cukor egyensúlya, hogy egy friss de tartalmas mustot kapjunk.
Préselés után röviden pasztőrözték a hosszabb eltarthatóság jegyében. Palackba zárták a szüreti hangulatot, hogy egész évben élvezhesse a család apraja-nagyja.
Az összetevő 100% bio furmint szőlő, semmi más.
Felhasználási javaslat:
Ajánlott hígítási arány: 2:3, vízzel vagy szódával és egy mustfröccsöt kaptok. Nyáron lehűtve kiváló frissítő, ízesítheted citrommal, lime-al, mentával. Télen pedig alkoholmentes forralt „bor” készíthető belőle szegfűszeggel, fahéjjal, naranccsal összeforralva.
Termelői információ
TR Borászat Tokaj - Bio butikborászat a Tokaj Régióban.
Anikó, Pali, Dénes és Jani - a TR csapata. 2013-óta a Tállyai Palota-dűlő 3.5 hektáros területéről hozzák el nektek palackba zárva a tokaji terroirt. 2020-tól pedig ökológiai (bio/organikus) tanúsítvánnyal is rendelkeznek mind a szőlőművelés, mind a borkészítés terén. A környezet biológiai sokféleségének megteremtésére és fenntartására törekednek. Nem használnak felszívódó kémiai növényvédő szereket, kizárólag kontakt termékeket melyek erősítik a szőlő természetes védekező képességét és immunrendszerét.
Boraik stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik, fiatalos lendülettel és könnyedebb tónusokkal kiegészítve azokat.
Vulkanikus terület lévén a Palota-dűlő tökéletes ásványosságot ad; a kitettsége pedig kedvez a megfelelő sav-cukor egyensúlynak. Továbbá a Tokaji Régió a természetes cukortartalomról szól, melyet büszkén mutatnak meg az édes kései szüretükben, szamorodniban és aszúban.
Ragaszkodnak a minőséghez, valamint a szőlő fajtajellegét és a termelőterületet legjobban bemutató és megőrző technológia alkalmazásához.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen 15°C alatt, napfénytől védve tárolandó. Felbontás után hűtőben tartandó és néhány napon belül elfogyasztandó.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
furmint |
Tápérték: 100 ml
Energia | kJ/ kCal |
Zsír | g |
amelyből telített zsírsavak | g |
Szénhidrát | g |
amelyből cukor | g |
Fehérje | g |
Só | g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |