TR Művek

TR Must, alkoholmentes, pasztőrözött furmint szőlőmust

0,75 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
3 999 Ft 5 332 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 3 599 Ft
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A megjelenített évjáratot és alkoholfokot igyekszünk a legpontosabban feltüntetni, de mivel az évjáratváltások idején előfordulhatnak eltérések, így kérjük, vásárlás előtt érdeklődj az aktuális évjáratról az ügyfélszolgálatunknál, amennyiben ez szempont a termék kiválasztásánál.

TR MUST, alkoholmentes, pasztőrözött szőlőmust, BIO

Termékleírás

Alkoholmentes szőlőmust ökológiai termesztésű furmint szőlőből az egész családnak. 2022. szeptember elején szüretelték a furmintot barátaikkal. A szüret időpontjának meghatározásánál itt is különösen fontos volt a bogyók megfelelő sav-cukor egyensúlya, hogy egy friss de tartalmas mustot kapjunk.

Préselés után röviden pasztőrözték a hosszabb eltarthatóság jegyében. Palackba zárták a szüreti hangulatot, hogy egész évben élvezhesse a család apraja-nagyja.

Az összetevő 100% bio furmint szőlő, semmi más.

Felhasználási javaslat:

Ajánlott hígítási arány: 2:3, vízzel vagy szódával és egy mustfröccsöt kaptok. Nyáron lehűtve kiváló frissítő, ízesítheted citrommal, lime-al, mentával. Télen pedig alkoholmentes forralt „bor” készíthető belőle szegfűszeggel, fahéjjal, naranccsal összeforralva.

 

Termelői információ

TR Borászat Tokaj - Bio butikborászat a Tokaj Régióban.

Anikó, Pali, Dénes és Jani - a TR csapata. 2013-óta a Tállyai Palota-dűlő 3.5 hektáros területéről hozzák el nektek palackba zárva a tokaji terroirt. 2020-tól pedig ökológiai (bio/organikus) tanúsítvánnyal is rendelkeznek mind a szőlőművelés, mind a borkészítés terén. A környezet biológiai sokféleségének megteremtésére és fenntartására törekednek. Nem használnak felszívódó kémiai növényvédő szereket, kizárólag kontakt termékeket melyek erősítik a szőlő természetes védekező képességét és immunrendszerét.

Boraik stílusban a Tokaj Régiót megújító nagy, száraz fehérborokat követik, fiatalos lendülettel és könnyedebb tónusokkal kiegészítve azokat.

Vulkanikus terület lévén a Palota-dűlő tökéletes ásványosságot ad; a kitettsége pedig kedvez a megfelelő sav-cukor egyensúlynak. Továbbá a Tokaji Régió a természetes cukortartalomról szól, melyet büszkén mutatnak meg az édes kései szüretükben, szamorodniban és aszúban.

Ragaszkodnak a minőséghez, valamint a szőlő fajtajellegét és a termelőterületet legjobban bemutató és megőrző technológia alkalmazásához.

 

Tárolás
Száraz, hűvös helyen 15°C alatt, napfénytől védve tárolandó. Felbontás után hűtőben tartandó és néhány napon belül elfogyasztandó.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

furmint

Tápérték: 100 ml

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g

Allergének

Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.