Bruichladdich

Bruichladdich Classic Laddie whisky 50%

0,7 l
Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.
25 999 Ft 37 141 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Franciaország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Bruichladdich amellett, hogy az egyik leginnovatívabb lepárló a világon, sok területen a hagyományos módszereket részesíti előnyben. A Laddie párlatának titka, hogy esetükben a whiskykészítés egy olyan módjával találkozhatunk, amely igen ritka napjainkban:

  • Hagyományos stílusú (130 éve fejlesztették ki) fából készült erjesztőkádak
  • Nyitott teknőkben történő, lassú, természetes erjesztés
  • Magas, szűknyakú lepárlóüst (az egyik legöregebb Skóciában)
  • Csepegtetéses lepárlási eljárás

A Bruichladdich-nál a terroir és a hagyományos eljárások fontosságának hangsúlyozása tehát bátran megfér a számtalan újítással, merész ötlettel. Azonban ezzel a palackozással Jim McEwan lepárlómesternek a klasszikus Laddie ízvilág megjelenítése volt a célja. Különböző évjáratú, bourbon hordóban érlelt, tőzegmentes Bruichladdich maltok keveréke.

Termékinformáció

Alkoholtartalom: 50%.

Termelői információ

Bruichladdich 2001-es feltámadása óta ambícióink túlmutattak azon az egyszerű elképzelésen, hogy skót whiskyt készítsünk és értékesítsünk. Célunk az volt, hogy az ipar normáinak ellenszere legyünk. Úttörőknek, provokátoroknak tartottak és a változások meghozatalának irányadójává váltunk. Az ipar előírt „szabályainak” átértékelése, az ízek megkérdőjelezése és a mezőgazdasági ökoszisztémák pontos megértése. Ez egy olyan út volt, amely a desztillátorok és whisky szeretők seregét ihlette szerte a világon.

És ezen az úton haladva felfedezzük, hogy minél többet tanulunk, annál jobban tudjuk, hogy meg kell tennünk. Ma egyre erősebbek az emberek és a bolygó iránti elkötelezettségünk, biztosítva, hogy üzletünket végső erőként használjuk fel.

Meghatalmazott csapatunkkal ezt a nagyobb célt követjük, és fenntartjuk küldetésünket, hogy a lehető legelgondolkodtatóbb szellemeket teremtsük. Reméljük, hogy cselekedeteink ösztönözni fogják a többi vállalkozást, amelyek mindegyike gazdagságot és sokféleséget hoz világunkra, megnyitva az utat az egyre dinamikusabb és önellátóbb jövő előtt.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Forgalmazó

Roust Hungary Kft.
1123  Budapest, Alkotás utca 50.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján. 

Összetevők

Maláta whisky

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.