Sansin Sampon Száraz és Igénybevett Hajra Argánolajjal

500 ml
 1 899 Ft 3 798 Ft/l
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Sampon száraz és igénybevett hajra argánolajjal. Természetes összetevők segítségével kíméletesen tisztítja meg a fejbőrt és a hajat. Dermatológiailag tesztelt. A bőrgyógyászati teszt laboratóriumilag igazolt. A termék összetételét úgy fejlesztették ki, hogy minimalizálja az allergia kialakulásának kockázatát. A termék nem tartalmazza a 26 potenciális illatallergént.

A hivatalos "Vegan Society" tanúsítványával és logójával rendelkezik, mely alapján nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Növényi tenzidet, klórmentes konzerválószert tartalmaz. Színezőanyagmentes.

Használat

Kellő mennyiségű sampont oszlass el, majd masszírozd nedves hajadba. Finoman habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Szükség szerint ismételd meg.

Termelői információ

Samponjaink a normál, zsíros és igénybe vett hajtípust egyaránt ápolják és védik. Természetes növényi alapanyagokat tartalmazó formulánk hatékonyan tisztít és táplál.

Az ápoló hatáshoz a speciális kivonatok és olajok – argánolaj, mandulaolaj, kamilla kivonat – is hozzájárulnak.Használatukkal a haj visszanyeri természetes ragyogását.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

ChemCore Impex Kft.
1022 Budapest, Szemlőhegy utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.