Sansin Kéz- és Testápoló Balzsam Argánolajjal

500 ml
 2 199 Ft 4 398 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Kéz- és testápoló balzsam argánolajjal. Normál és érzékeny bőrűek számára. Gyengéd formulájának köszönhetően bársonyosan selymes bőrt biztosít és óvja kezed a kiszáradástól. Dermatológiailag tesztelt. A bőrgyógyászati teszt laboratóriumilag igazolt. A termék összetételét úgy fejlesztették ki, hogy minimalizálja az allergia kialakulásának kockázatát. A termék nem tartalmazza a 26 potenciális illatallergént.

A hivatalos "Vegan Society" tanúsítványával és logójával rendelkezik, mely alapján nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Növényi tenzidet, klórmentes konzerválószert tartalmaz. Színezőanyagmentes.

Termelői információ

A Sansin testápolók kíméletes formulája természetes növényi alapanyagokat tartalmaz. Normál és érzékeny bőrre is ajánlott. Használatuk egyszerű, könnyen eloszlatható és gyorsan beszívódik. Hatóanyagaik védik a bőrt a kiszáradástól.

Az ápoló hatáshoz a speciális argán-és mandulaolaj-tartalom is hozzájárul.

Használat

Tisztálkodás után gyengéden masszírozd be a bőrbe.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

ChemCore Impex Kft.
1022 Budapest, Szemlőhegy utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.