Sansin Folyékony Szappan Kamilla Kivonattal

500 ml
 1 090 Ft 2 180 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Folyékony szappan kamilla kivonattal. Normál és érzékeny bőrűek számára. Természetes összetevőinek köszönhetően gyengéden tisztítja meg a kezeket és kíméli az igénybe vett bőrt.Dermatológiailag tesztelt. A bőrgyógyászati teszt laboratóriumilag igazolt.A termék összetételét úgy fejlesztették ki, hogy minimalizálja az allergia kialakulásának kockázatát. A termék nem tartalmazza a 26 potenciális illatallergént.

A hivatalos "Vegan Society" tanúsítványával és logójával rendelkezik, mely alapján nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Növényi tenzidet, klórmentes konzerválószert tartalmaz. Színezőanyagmentes.

 Használat

Vidd fel nedves kezedre, majd habosítsd fel. Vízzel alaposan öblítsd le.

Termelői információ

A Sansin folyékony szappanok bőrkímélő formulája természetes növényi összetevőket tartalmaz. A felületaktív anyagok hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, a hidratáló hatású, organikus, növényi glicerin és az ápolóanyagok pedig a bőr védelméért felelősek és megakadályozzák annak kiszáradását.

Az ápoló hatáshoz a speciális kivonatok és olajok – mandulaolaj, kamilla kivonat – is hozzájárulnak.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

ChemCore Impex Kft.
1022 Budapest, Szemlőhegy utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.