X-Epil

X-EPIL Szőrtelenítő krém arcra/bikini vonalra

40 ml
839 Ft 20 975 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Hatékony, gyors megoldás a selymesen puha bőrért, kompromisszumok nélkül. Speciálisan kifejlesztett formula, mely segít eltávolítani az arcon és a bikini vonalon a nemkívánatos szőrszálakat.

Használat

A bőrödnek tisztának és száraznak kell lennie. Csak ép bőrfelületen alkalmazható! A szőrtelenítendő bőrfelületet a krémmel teljesen kend be, a szőrnövekedéssel megegyező irányba úgy, hogy a krém a szőrt tökéletesen befedje. A művelethez használd a dobozban található spatulát. Hagyd a krémet 4-6 percig hatni. A spatula segítségével egy kis területen ellenőrizd, hogy a szőr könnyen eltávolítható-e. Ha igen, folytasd a szőrtelenítést. Ha nem, várj pár percig , azonban soha ne hagyd a krémet a bőrön 8 percnél tovább! A krémet a szőrnövekedéssel ellentétes irányba távolítsd el a spatula segítségével. A krém eltávolítása után langyos, bő vízzel öblítsd le a kezelt bőrfelületet! Ne használj szappant!

Tárolás

Legfeljebb 25°C-on, fénytől védve.

Biztonsági figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó! Kizárólag külső használatra! A készítmény lenyelése esetén azonnal fordulj orvoshoz! Szembe ne kerüljön! Szembe kerülése esetén azonnal bő vízzel öblítsd ki és fordulj orvoshoz! Tioglikolátot és lúgot tartalmaz! Első használat előtt végezz bőrpróbát kézfejeden, és ha 24 órán belül nem észlelsz irritációt, folytasd a szőrtelenítést. Irritáció esetén azonnal távolítsd el a krémet a bőrről, és hideg vízzel alaposan öblítsd le! Soha ne vidd fel olyan területre, ahol valamilyen bőrsérülés, vágás, gyulladás, irritáció, leégés van, vagy anyajegy, szemölcs illetve bármilyen kiütés található! Ne használd az elmúlt 48 órában borotvált, gyantázott, epilált területre! Ha gyógyszert szedsz és az befolyást gyakorol a bőr állapotára, vagy bőrbetegségben szenvedsz, a termék alkalmazása előtt kérdezd meg kezelőorvosodat! Használat után 24 órán belül ne használj dezodort, parfümöt, illetve 24 órán belül nem ajánlott a napozás! Két használat között mindig várj 72 órát!

Forgalmazó

Alveola Kft.
1143 Budapest, Gizella út 28/A.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
cetearyl alcohol
potassium thioglycolate
paraffinum liquidum
petrolatum
ceteareth-20
calcium hydroxide
hydrogenated polydecene
lanolin
glycerin
urea
sodium laureth sulfate
parfum
phenoxyethanol
tocopheryl acetate
2-bromo-2-nitropropane-1
3-diol