Miil

Miil Nem-standardizált Tej 1,5%

1 l

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG

Nagyszerű ajánlat
379 Ft 379 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Fontos változás!

A Miil Nem-standardizált tejek a fogyasztói igényeket figyelembe véve csomagolást és receptúrát váltanak.

Miil Nem-standardizált Tej, 1,5% zsírtartalommal

Ki ne szeretné a tejet? Ezen felül például a Miil 1,5% zsírtartalmú tejet. Hogy hosszú ideig friss maradjon, magas pasztőrözéssel kezelik. És mivel azt akarjuk, hogy a Miil tej könnyen újrahasznosítható legyen, praktikus csomagolásban, minőségi kupakkal vásárolható meg. És ne felejtsünk el egy fontos dolgot - hűtőszekrényben kell tartani az egész eltarthatósági idő alatt.

Felelősség a fenntartható holnapért!

Számít-e, hogy honnan származnak a csomagolóanyagok? Szerintünk igen. Ezért választunk megújuló anyagokat a csomagolásainkhoz, biztosítva, hogy elegendő természeti erőforrás álljon rendelkezésre a jövő generációi számára, és gondoskodva arról, hogy csomagolásaink pozitív hatást gyakoroljanak a bolygóra.

Természetes erőforrásokból

Csomagolásaink főként kartonból készülnek, amely természetes és megújuló nyersanyag.

Újrahasznosítható

A csomagolást alkotó összes anyag teljes mértékben újrahasznosítható.

Karbon-semlegesség

A csomagolás szén-dioxid-semleges. A csomagolás ökológiai lábnyoma nullára csökkent. Látogass el a www.carbonneutral.com weboldalra, ahol többet megtudhatsz a szén-dioxid-kibocsátás kompenzálásáról.

FSC tanúsítvánnyal

Az FSC® tanúsítvánnyal rendelkező kartondoboz megvásárlásával biztosítod, hogy a kivágott fák helyébe új generációk kerüljenek.

A MIIL!-ről

Magas színvonalú íz és alacsony árak, ez a mi saját márkás MIIL! termékcsaládunk. A kiváló minőségű tejtermékek vásárlása nem feltétlenül jelenti azt, hogy a pénztárcánk mélyére kell nyúlnunk.  A MIIL márka a tökéletes példa erre. Ez nem akármilyen tejtermékmárka: Varázsa a nagyszerű ár, a minőség és a fenntarthatóság kombinációjában rejlik, amelyet egyszerűen imádni fogsz.

Hallottál már más saját márkáinkról, az Ubomiról, a Dacellóról, a Moddiáról, a Pappudiáról, a Kitchinről, a Yuttóról és a Pauuról? Ők mindannyian az ár-érték arányos családunk tagjai. Ha ezeket a márkákat választod, minőségi termékeket vásárolsz remek áron! Kíméld meg családi kasszát saját márkáinkkal!

A gyártóról

A cég eredete 1887-re nyúlik vissza, amikor a régióban elsőként dolgozott tejet és gyártott tejtermékeket. Jelenleg minőségi friss tejtermékek széles skáláját gyártja, mint például friss tejeket, krémeket, savanyú folyékony tejtermékeket, finom túrót és egyebeket.

Tárolás

+2 ° C és +8 ° C közötti hőmérsékleten tárolandó. A felbontott csomagot azonnal el kell fogyasztani.

Gyártó

Cejeticky dairy, spol. s r.o.
Nadrazni 14, 293 01 
Mlada Boleslav 1
Cseh Köztársaság


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Tej

Tápérték: 100 g

Energia190 kJ/45 kCal
Zsír1.5 g
amelyből telített zsírsavak1 g
Szénhidrát4.7 g
amelyből cukor4.7 g
Fehérje3.3 g
0.1 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.