Éden Prémium

Éden Prémium Kölestészta penne

200 g
869 Ft 4 345 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország, Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Éden Prémium Kölestészta penne

Az Éden Prémium kölestészta kiváló minőségű recept alapján készül. Élvezeti értéke magas, mivel íze hasonló a hagyományos tésztákéhoz. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is kiválóan megtartja.

A köles élettani hatásai csodálatosak. Könnyen emészthető, tápértéke mégis igen magas. Magas, vízben oldódó rosttartalma segít eltávolítani a letapadt salakot a belekből, ezért fogyasztása böjtöléskor is ajánlott. Segíthet a betegségek utáni felépülésben, megerősödhetnek tőle a kisgyerekek, és várandós anyukáknak is gyakran ajánlják. Idegrendszeri problémák esetén ajánlott, állítólag lassíthatja az öregedést. Erősítheti az immunrendszert, hiszen tele van ásványi anyagokkal. Megszépítheti hajunkat és megerősítheti a körmünket is. A fogak erősebbek lehetnek tőle, a zománcra is jótékony hatással lehet.

Az útifű maghéj ideális rostforrás azok számára is, akik a búzára érzékenyek. Nyugtató hatással bír az érzékeny belekre. Az útifű maghéj teljesen természetes és biztonságos. A világon több száz millióan használják évente. A szervezetben nem szívódik fel, nem hat izgatóan rá és nem okoz függőséget, emiatt alkalmas folyamatos hosszú távú használatra.

Termékinformáció

Gluténmentes, így lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/%C3%A9denpr%C3%A9mium/%C3%A9den1.png

Felhasználási javaslat

Forrásban lévő vízben  2-4 percig főzd, ha kész szűrd le és bő vízzel öblítsd. Ízlés szerint tálald. Jó étvágyat!

Termelői információk

A Naturtrade Hungary Kft. már 2014 óta foglalkozik bio- és reformélelmiszerek forgalmazásával, gyártásával, importjával és disztribúciójával. Saját márkás termékeikkel szortimentjének folyamatos bővítésével és igényes megjelenésével próbálnak igazodni a mindenkori piaci trendekhez, igényekhez. A folyamatos fejlesztéseknek, körültekintő odafigyelésnek köszönhetően mindig kiemelkedő színvonalat biztosít.

Az Éden Premium termékei szinte bármilyen életmódba beilleszthetők, legyen az valamilyen diéta, ételintolerancia, betegség, érzékenység, vagy vegán, vegetáriánus szemléletmód, esetleg az egészségtudatos táplálkozás. Saját előállítású lisztjei egészen kiváló, nagyon finom, BL-55-ös minőségűek. Egyedülállónak tekinthető, hogy lisztet nem készen vásárolja meg, hanem saját malmunkban őrölik meg a gluténmentes álgabonákat. A gluténmentes és vegán száraztészták a fő portfóliót képezik. 2017-ben az erőfeszítések bizonyítékaként natúr kölestészták kategóriájukban elnyerte az igen nagy szaktekintélyű Élelmiszer Szaklap által meghirdetett Mentes-M díjat.

Tárolás

Élelmiszer tárolására alkalmas zárt csomagolásban, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Naturtrade Hungary Kft.
6725, Szeged
Szabadsajtó utca 54.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
kölesliszt
útifűmaghéjliszt
Kurkuma

Tápérték: 100 g

Energia1558 kJ/372 kCal
Zsír2.9 g
amelyből telített zsírsavak0.6 g
Szénhidrát71 g
amelyből cukor0.1 g
Fehérje11 g
0.01 g
Élelmi rost6.2 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.