All in Natural Food

All in Natural Food Vegaföl

250 g
949 Ft 3 796 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A szenzációs vegaföl, ami pont olyan ízű és állagú, mint a hagyományos változat! Végre újra olyan lehet a borsóleves, a rakott krumpli és a “túrógombóc”, amilyenre gyerekkorunkból emlékszünk. Vegafölünkön semmi kókusz íz vagy más mellékíz nem érződik, csak az igazi savanykás tejfölös ízvilág dominál benne, mindemellett pedig gluténmentes, tejmentes, szójamentes, GMO-mentes és természetes.

Az All in natural food Magyarországon elsőként vezette be a paleo & vegán, mindenmentes termékeket. Termékkategóriáik közé tartoznak a paleo & vegán joghurtok & ivójoghurtok, fagylaltok, krémdesszertek, sütemények, fagyasztott torták, krémlevesek, juiceok, csokoládé-és mogyorókrémek, vegán készítmények, Vegamayo, Nacho szószok, és saláták.
Receptjeikhez a legnagyobb gondossággal válogatták ki az összetevőket. A lehető legjobb, legtisztább alapanyagokkal dolgoznak, semmit sem spórolnak ki termékeinkből. A termékek minősége olyan, mintha otthon magunknak készítenék, éppen ezért bátran fogyaszthatják cukorbetegek, tej-és tejfehérjeérzékenyek, gluténérzékenyek, paleo vagy vegán étrendet követők, gyermekek, egészségtudatosan élők és bárki, aki csak szeretné.

Mindegyik termékünk glutén, -tej, -tojás, -szója, -hozzáadott cukortól mentes és természetes növényi összetevőkből készül. Mindenmentes finomságainkat úgy alkottuk meg, hogy ne csak táplálóak, hanem valóban ízletesek legyenek azok számára is, akik eddig idegenkedtek a mentes ételektől, desszertektől.

Tárolás

+3 és +9 °C között tárolandó. Felbontást követő 2 napon belül fogyassza el!

Forgalmazó

Vegan Health Kft.
2119 Pécel, Határ u. 3.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
nem hidrogénezett kókuszolaj
Módosított keményítő (GMO mentes)
Dextróz*
Sárgaborsó fehérje
aszkorbinsav
természetes aroma
Baktérium kultúrakeverék
élesztőkivonat
*A dextróz a fermentációs folyamatban résztvevő baktériumkultúrákat táplálja, így a termék cukortartalma kb. 1%-ra csökken

Tápérték: 100 g

Energia1030 kJ/246 kCal
Zsír25.2 g
amelyből telített zsírsavak21.6 g
Szénhidrát6.3 g
amelyből cukor1.2 g
Fehérje0.5 g
0.1 g
Élelmi rost g