Zsidai Home

Zsidai Kézműves fekete sörös, kovászolt kenyér

500 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG

Prémium minőség
1 899 Ft 3 798 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Zsidai Kézműves fekete sörös, kovászolt kenyér

Több, mint 50 éves vadkovászunkat féltve őrizzük a Zsidai Cukrász- és Pékműhelyben, tápláljuk és belőle készítjük fekete sörös, kézműves kenyerünket. 

Felhasználási javaslat

A sütőt melegítsd elő 220 °C-ra. Miután kivetted a kenyeret a vákuumzacskóból, tedd egy tepsire vagy csak simán a sütő rácsára. Süsd 12-13 percig, amíg ropogós nem lesz.

Felhasználási javaslat mikróban

Mikróban nem elkészíthető.

Zsidai Home - stílusos éttermi gasztronómia otthon.
 
A Zsidai éttermek közel 40 éve szívvel-lélekkel szolgálják a magyar és a hazánkba látogató vendégeket.
Tapasztalt séfjeikkel azon dolgoznak, hogyan lehet a Michelin Guide által is ajánlott éttermeikben kapható csúcsminőséget az otthonokba is eljuttatni úgy, hogy minőségi romlás ne történjen az étel kiszállítása során. Így jött létre a Zsidai Home.
 
Éttermeik kedvenc fogásait 95%-osra készítik el, a befejezés lesz otthon a Te feladatod, mely csupán pár percet vesz igénybe. Itt sem hagynak egyedül, mindenhez pontos leírást és video bemutatót is kapsz.
 
A Zsidai Home-mal mindig stílusos, friss és forró étel kerül az asztalodra, tányérra tálalva pont úgy, mint éttermeikben.
 
A Zsidai Home ételek elkészítésekor is friss és az étteremben is használt alapanyagokat használják fel és azonos korszerű, az éttermekben is használt technológiákat alkalmazzák.
 
Büszkék arra, hogy ételeik tartósítószer és adalékanyag hozzáadása nélkül készülnek és a fenntarthatóság érdekében 2 fős adagonként, környezetkímélő barna kartondobozba csomagolják.
 
Ismerd meg az éttermi minőségű otthoni étkezés fenntartható módját!
 
Ahogy az ikonikus séf, Charlie Trotter mondta: "A főzés művészete az egyik legbensőségesebb dolog, amit tehetünk egymásért."

Hogyan működik

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Fenntarthatóság

A Zsidai Home a klasszikus, „azonnali” éttermi házhozszállítás környezettudatos, gazdaságilag is fenntartható, minőségi és elérhető alternatíváját dolgozták ki. A hagyományos éttermi házhozszállításhoz képest nagyságrendekkel kevesebb és környezetbarátabb csomagolóanyagot használnak.  Az ételeik nagy része a csomagolással együtt készíthető el, így próbálták minimálisra csökkenteni az otthoni mosogatást és ezzel a víz-, vegyszer- és energiahasználatot. 
 
A Zsidai Home ételeket tartósítószer és adalékanyag hozzáadása nélkül készítik, ennek ellenére a hűtőben legalább egy hétig eltarthatók az alkalmazott vakum csomagolás miatt. A több napos eltarthatóság és a 2 adagos kiszerelés miatt a kiszállítási sűrűség is csökken, így a kiszállítás karbon lábnyoma is a hagyományos házhozszállítás töredéke.

Gyártó

Opera Gasztronómia Kft.
1014 Budapest, Nándor utca 9.

 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Búzaliszt
víz
Barnasör
Vadkovász
Élesztő
barnacukor
Ételecet

Tápérték: 100 g

Energia970 kJ/229 kCal
Zsír0.7 g
amelyből telített zsírsavak0.3 g
Szénhidrát48 g
amelyből cukor1 g
Fehérje6.8 g
1.8 g
Élelmi rost2.4 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Nyomokban tartalmazhat:
Tojás
Tej
Diófélék
Zeller
Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.