Vörös homár

Vörös tonhal darabok

kb 330 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 3 NAPIG

kb

 2 739 Ft 8 299 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

50+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Ausztrália,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A tonhal húsa kalóriaszegény étel, magas proteintartalma miatt fogyókúrázóknak is ajánlják. Húsa fajtától függően világosrózsaszínes, pirosas. Minél magasabb az olajtartalma, annál sötétebb a hús. Magas proteintartalma és alacsony energia tartalma miatt (200 kcal/100 g) a sportolók, fogyókúrázok kedvelt étele. Húsa szelént, magnéziumot, B vitaminokat, omega 3 zsírsavakat tartalmaz.

Termékinformáció

2-3 db 10-15 dkb-os tonhal szelet. A csomagolás nem kizárólag szabályos szeleteket tartalmaz.

Termelői információ

A SeaFood Hungary Kft. évek óta a tengeri hal forgalmazás és a tengeri hal népszerűsítés kiemelkedő hazai szereplője. Szerepét és fontosságát mi sem mutatja jobban, minthogy Európa legjelentősebb tengeri hal tenyésztői Norvégiától Spanyolországig a SeaFood Hungary választották termékeik forgalmazójának. A Budaörsön található feldolgozó üzembe hetente két alkalommal érkezik friss áru három irányból is, így garantált a frissesség minden termékük esetében. Fejlett feldolgozási és csomagolási technikánknak köszönhetően termékeik hosszan frissek maradnak és teljesen konyhakészek.

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve tárolandó! A termék fagyasztásra nem alkalmas!

Forgalmazó

SeaFood Hungary Kft.
2040 Budaörs, Károly Király utca 145.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 3 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

tonhal