Vis Vitalis szénsavas természetes ásványvíz

0,6 l
Elfogyott. Várható szerdán.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Magyarország,

Vis Vitalis szénsavas természetes ásványvíz. Életerő egy palackban!

Termékleírás

A Vis Vitalis azon ásványi anyagok helyre jellemző, specifikus keverékétől kapja meg ízének karakterét, amelyeken átfolyik, átszűrődik. E természetes, „minerális” szűrőrendszer segítségével minden egyes kortyban évmilliók „íze”,és az ez idő alatt a vízbe került ásványianyag-tartalom összpontosul. Szénsavas változatának íze és összetétele miatt is ideális gasztronómiai célú felhasználásra. Különleges megjelenése és minősége a legmagasabb szintigényeket is kielégíti.Csecsemők részére forralás nélkül adható!

Termelői információk

A pannonhalmi Szent Márton-hegy közelében fakad a forrás, amelyből a VisVitalis származik. Legendás forrásként is emlegetik. A forrás számos feljegyzés szerint gyógyító hatású, és többen csodák helyszíneként is emlegették. Ezen a területen, a védett, felszín alatti vízadó rétegből 106 méter mélyről, egy kb. 17 500 éves vízbázisból nyerik és palackozzák a Vis Vitalis természetes ásványvizet, ami a zárt vízbázisnak és korának köszönhetően természetesen kristálytiszta.

Ízvilága üdítően lágy és friss, bármilyen étel és ital mellé kiváló kísérő. A védjegyként is szolgáló, egyedi palackja semmilyen más ásványvízével nem téveszthető össze. A dizájn, aminek a kupak is szerves része, egyesíti a vizeskancsók és a korai szikvizes üvegek formáját.

A Vis Vitalis ásványvizet az idő formálta tökéletesre. Az életerő forrása, az asztal dísze, az étkezések méltó kísérője. Történelem, szakralitás és hagyomány egyesül egy-egy korty Vis Vitalis ásványvízben.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Béla Király Kút Kft.
9091 Ravazd, Országút u. 148.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.