Omnia

Douwe Egberts Omnia Barista Edition - Espresso Mezzo szemes kávé

0,9 kg
5 999 Ft 6 666 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Lendületes, ugyanakkor mérsékelten telt kávé sötétre pörkölt arabica kávészemekből a tartalmas íz kedvelőinek.

Barista Editions

Nincs is annál jobb, mint élvezni a frissen őrölt szemes kávé illatát, főleg, ha mindezt otthon teheted meg. Az OMNIA Barista Editions 100% arabica kávéi jelentik a tökéletes választást, ha otthon is arra a minőségre vágysz, amelyhez kedvenc kávézódban már hozzászoktál.

A különösen gazdag és kiegyensúlyozott aromák érdekében a kávészemeket lassan pörköltük: hosszabb ideig és alacsonyabb hőmérsékleten, mint a hagyományos eljárás során.

Felhasználás

Az ideális ízélmény elérése érdekében egy csésze kávé elkészítéséhez kb. 6 gramm őrölt-pörkölt kávé felhasználása javasolt. Bármilyen automata eszpresszó kávégéphez használható. Őrlés után alkalmas hagyományos, karos eszpresszó vagy filter kávéfőzőben történő felhasználáshoz is.

Termelői információ

A Douwe Egberts OMNIA nem véletlenül vált a magyar kávérajongók egyik legkedveltebb italává. Amellett, hogy aromája magas minőségű élményt nyújt, és az értékeket megőrizve volt képes a folyamatos megújulásra.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Jacobs Douwe Egberts HU Zrt.
1123 Budapest, Alkotás utca 50.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

kávé
arabica