• Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Leírás

A naan indiai kenyér, mely fogyasztható hússal, zöldségekkel de akár mártogatósokkal is.

Felhasználísi javaslat

Melegítsd elő a sütőt. Távolítsd el a csomagolást. Enyhén vizezd be. Helyezd a sütőbe. Elkészítési idő 3-4 perc 200°C-on, 180°C-on légkeveréses sütőben vagy gázsütőben 6-os fokozaton. Grillsütőben való sütés esetén melegítsd fel közepes fokozaton, helyezd a grillre, egyszer fordítsd meg. Tálald melegen. Ne melegítsd újra.

A márkáról

A Marks and Spencer egy londoni székhelyű multinacionális vállalat, melynek fő profilja a minőségi élelmiszerek forgalmazása, de emellett kínálatukban megtalálhatók a férfi és női ruhák, borok, bútorok, valamint a szépségápolási cikkek is.

Tárolás

Tárold hideg, száraz és napfénmentes helyen. Felbontás után légmentesen záródó helyen tárold és fogyaszd el 1 napon belül. Fagyaszd le a dátumjelzés szerint és 3 hónapon belül használd fel. Használat előtt alaposan olvaszd ki. Kiolvasztás után 24 órán belül fogyaszd el. Felolvasztás után ne fagyaszd le újra. Védőgázas csomagolású termék. Minőségét megőrzi: lásd a csomagoláson.

Forgalmazó

Marks and Spencer Czech Republic, a.s.
Jemnická 1138/1, 14000 Praha 4


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.