Alnatura

Alnatura BIO Apróra vágott paradicsom

240 g
BIO
699 Ft 2 913 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alnatura apróra vágott paradicsom

Nem számít, hogy tésztaszószok, pizzák, levesek vagy bruschetta, a konzervdobozban található Alnatura paradicsommagok ideális alapot jelentenek számtalan étel számára. A paradicsom napsütötte Olaszországból és biogazdálkodásból származik.

Felhasználási javaslat

A betakarításkor frissen feldolgozott paradicsomdarabok ideálisak tésztaszószokhoz, pizzákhoz, levesekhez és bruschettához.

Termelői információ

Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.

Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után tárold hűtőszekrényben és 3-4 napon belül fogyaszd el.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Paradicsom
paradicsomlé

Tápérték: 100 g

Energia101 kJ/24 kCal
Zsír0.5 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát4 g
amelyből cukor4 g
Fehérje1.5 g
0.1 g
Élelmi rost0.9 g