Alnatura

Alnatura BIO Burgonyapüré

160 g
BIO
999 Ft 6 244 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Ár Prémium tagoknak: 899 Ft
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Alnatura burgonyapüré

Mártással készülő húsos ételek elengedhetetlen körete! Kiváló zöldséges köret akár gyerekeknek. Ezenfelül ideális halakhoz és rakott húsokhoz egyaránt!

A stresszes mindennapi hősök nagy szerencséjére mindössze 5 perc alatt az asztalra lehet varázsolni egy könnyű, krémes, tökéletesen fűszerezett és organikus minőségben készült köretet. Az Alnatura burgonyapüréhez csak németországi burgonyát használnak.

Termékinformáció

A csomagolás 2 db 80 g száraz keveréket tartalmaz. 1 csomag keverékhez 500 ml folyadék felhasználása szükséges. 1 csomag 80 g keverék felhasználásával kb 3 adag 200 g burgonyapüré készíthető.

Felhasználási javaslat

Forralj fel 250 ml vizet és 250 ml tej felét. A tűzről levéve add hozzá a tej másik felét és egy tasak tartalmát, lágyíthatod vaj hozzáadásával, majd keverd meg. Hagyd állni, majd egy perc múlva keverd össze ismét habverővel.

Termelői információ

Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.

Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.

Forgalmazó

Kifli.hu Shop Kft.
Jászberényi út 45, 1106, Budapest


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Burgonya96 %
Tengeri só
Fűszerek
Hagymapor
Szerecsendió
Fokhagyma
lestyán
Kurkuma
Napraforgó olaj

Tápérték: 100 g

Energia301 kJ/71 kCal
Zsír1.6 g
amelyből telített zsírsavak0.6 g
Szénhidrát11 g
amelyből cukor2.4 g
Fehérje2.6 g
0.5 g
Élelmi rost1.3 g

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Szójabab
Tej
Zeller
Mustár
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.