Alnatura
Alnatura BIO Gouda, közepesen érlelt félkemény, zsíros sajt
200 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 28 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Xtra ár:
1799 Ft
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
Az Alnatura BIO Gouda közepesen érlelt, félkemény sajt telt, harmonikus ízvilágával emeli a mindennapi étkezéseket. Krémes állaga és gazdag aromája miatt szendvicsekhez, salátákhoz vagy meleg ételekhez is kiváló. Minőségi, BIO alapanyagból készült választás a sajt kedvelőinek.
Zsírtartalom a szárazanyagban 50 m/m%, védőgázas csomagolásban.
Termelői információ
Az almalétől a kétszersültig, a vegetáriánus mártogatóstól a Demeter kefirig - az Alnatura márkakínálat változatos, folyamatosan növekszik, és a mindennapi igényekhez megfelelő biotáplálékokat kínál, valamint kivételes élvezeti pillanatokat kínáló specialitásokat nyújt.
Az alapanyagok nagy része biodinamikus gazdálkodásból származik (Demeter). Sok termék Bioland, Naturland tanúsítvánnyal rendelkezik és az EK ökológiai rendelete szerint járnak el. Függetlenül attól, hogy vegetáriánus és vegán ételek, vegán vagy speciális diétás cikkek (például laktózmentes vagy gluténmentes termékek), az Alnatura márkakínálata széles választékot kínál, amely arra ösztönöz hogy próbáld ki és élvezd.
Tárolás
Hűtve tárolandó, max. +7°C-on.
Forgalmazó
Kifli.hu Shop Kft
1106 Budapest, Jászberényi út 45.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Tej |
| Étkezési só |
| Mikrobiológiai oltó |
| Sajtkultúrák |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1919 kJ/463 kCal |
| Zsír | 39 g |
| amelyből telített zsírsavak | 24 g |
| Szénhidrát | 0.5 g |
| amelyből cukor | 0.5 g |
| Fehérje | 28 g |
| Só | 0 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |