Oral B

Oral-B Professional Protection Szájvíz

500 ml
1 599 Ft 3 198 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A MINDENNAPOK BAJNOKAI!
Rendelj bármilyen P&G terméket (Ariel, Lenor, Jar, H&S, Always, Gillette, Gillette Venus, Pampers, Oral-B, Old Spice, blend-a-med, blend-a dent, Discreet, Tampax, Naturella, Pantene, Aussie, Bear Fruits, Swiffer, Mr. Proper, Ambi Pur) 2024. július 1. és szeptember 30. között a https://www.kifli.hu/-n és támogassuk együtt a magyar paralimpikonok fizioterápiás kezeléseit, hogy mindig csúcsteljesítményt nyújthassanak! Az erő bennünk van, és amikor felfedezzüklegyőzhetetlenné válunk.
*További információ: www.everydayme.hu/parasport

Oral-B Professional Protection Szájvíz

Az Oral-B Pro-Expert Professional Protection szájvíz napi kétszeri használata kiváló és hatékony megoldást kínál ahhoz, hogy a szájüregben 24 órás, tartós védelmet nyújtson a lepedékképződés ellen. Az alkohol csípős érzése nélküli, kellemesen friss és mentolos ízével üdévé és tisztává varázsolja a szájüreget.

  • Napi kétszeri használat mellett 24 órás védelmet nyújt a lepedékképződés ellen
  • Kíméletes, az alkohol csípős érzete nélkül
  • 0% alkohol
  • Enyhén mentolos ízesítés

Használat

Töltsd fel az adagolókupakot a 20 ml-es jelölésig! Alaposan öblögess 30 másodpercig, majd köpd ki! Használd naponta kétszer!

Biztonsági figyelmeztetés

Tilos lenyelni! Gyermekektől elzárva tartandó! Használata 6 év alatti gyermekek számára nem ajánlott. Néhány esetben a szájvizek felületi elszíneződést okozhatnak a fogakon. Ez a jelenség nem maradandó illetve káros az egészségre, és megelőzhető alapos fogmosással vagy eltávolítható a következő fogorvosi látogatás alkalmával.

Forgalmazó

P&G Hungary Kkt.
1082 Budapest Kisfaludy Street 38 Hungary


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
glycerin
Aroma
cetylpyridinium chloride
poloxamer 407
methylparaben
sodium saccharin
cinnamal
propylparaben
eugenol
ci 42090