Guava, rózsaszín

108 g
1 190 Ft 11 019 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárló kedvence

Származási ország: Kolumbia,
Tudtad?
Véget vetünk a pazarlásnak!

Vásárold meg a lejáratközeli, de még kiváló minőségű élelmiszereket jelentősen alacsonyabb áron, és segíts nekünk csökkenteni az ételpazarlást!

Érett, frissen szedett gyümölcsök, egyenesen Kolumbiából repülővel érkeztetve!

Trópusi gyümölcs, melyet Dél-Afrikában, Dél-Amerikában, Mexikóban, Indiában és néhány mediterrán országban termesztenek.
Lágy, viaszos héja van, belül rózsaszín magvas gyümölcshús található, aminek az íze hasonlít a fügéhez és a birsalmához. 

*A kép illusztráció.

Felhasználása 

Fogyaszthatjuk mosás után úgy, mint az almát, vagy csinálhatunk belőle pépet is, amit desszertként tálalunk magvakkal, zabbal és egyéb gyümölcsökkel. 
Figyeljünk arra, ha már puha a külseje fogysszuk el, mert gyorsan romolhat puha állapotában. 
Általános szabály, hogy a birsalma minden receptje alkalmazható a guavára is. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, 10-12 °C között tárolandó.

Termelői információ 

A Juan Matas s.a.s Fruit egy családi vállalkozás, 30 éves tapasztalattal rendelkeznek kertészetben és gyümölcstermesztésben, különös tekintettel a Mangosztánra és Rambutánra. 
Kolumbia keleti síkságain találhatók. Körülbelül 7000 ültetett mangosztán fájuk van, amelynek fele már termési időszakban van. 
Kíváló minőségű, ízű, méretű és gyönyörű gyümölcsöket kínálnak a nemzetközi zöldség-gyümölcs piac számára.
Novényeik "Global Gap" tanúsítványnal rendelkeznek és Ők az egyetlen vállalkozás Kolumbiában, akik organikus mangosztán és GRASP tanúsítvánnyal rendelkeznek.
Fő céljuk, hogy kiváló minőségű termékeket nyújtsanak a vásárlóknak és ezzel egyidejűleg fejlesztik a régiójukat, hogy javítsák az alkalmazottak és a családtagok életminőségét.
A csomagoló és minőségügyi csapatuk rengeteg tapasztalattal rendelkezik a gyümölcsök terén.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.