Jókenyér

JÓkenyér Friss kovászos wellness kenyér, csomagolt

500 g
949 Ft 1 898 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

A Wellness kenyér alapanyagainak összeállításánál a JÓkenyér pékmesterei az egészségünk megóvását tartották leginkább szem előtt. Így nemcsak a saját malmunkban, frissen őrölt teljes kiőrlésű búza és rozsliszt teszi különlegessé, hanem az a sok napraforgómag, zabpehely és szójapehely, amivel a kenyeret gazdagítottuk. Utóbbi ellenőrzött, 100%-osan GMO-mentes szójából származik. A zab egy rostdús emésztésserkentő, mely hosszan tartó energiát biztosít. Az olajos magvak fogyasztásával nagy lépést teszünk szívünk és érrendszerünk egészségéért. A teljes kiőrlésű rozsliszt, - mely wellness kenyerünk meghatározó összetevője - pedig az egészséges táplálkozás alapja. Hisz a rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és szénhidrátot, valamint több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt. A rostokban gazdag rozs, kedvező élettani hatást fejt ki az emberi szervezetre! Az Ön kényelmére szeletelt és csomagolt változatban is kapható.

Fogyasztás

24 órán belül elfogyasztandó!

Termelői információ

A JÓkenyér családi vállalkozásként indult és 27 éve azon dolgozik, hogy minél több ember asztalán ott legyen a friss, kovászos, adalékmentes pékáru. Kiemelten figyelnek arra, hogy 100%-ban természetes alapanyagokból készítsék a kenyereiket és pékáruikat. Vallják, hogy ami a jó kenyérhez kell, az a természet ajándéka és a pék szíve-lelke. Ezért kerülik az ízfokozókat, adalék- illetve színezőanyagokat.  A mai napig azzal a kovásszal dolgoznak, amit közel 30 éve Baden-Badenből hoztak haza azzal a céllal, hogy megteremtik Magyarországon a világörökség részét képző német „Brotkultur” alapjait.  A JÓkenyérnél a hagyományos búzakovász mellett rozskovászt és teljes kiőrlésű búzából és rozsből készült kovászt is használnak, amihez a gabonát saját malmukban, frissen őrlik. Ez biztosítja kenyereik frissességét és ízét.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Ludwig & Mentesi Kft.
2084 Pilisszentiván, Erzsébet Ipari park 4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi
A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Ivóvíz
búzaliszt - bl1123
teljes kiőrlésű rozskovász
frissen őrölt teljes kiőrlésű búzaliszt
frissen őrölt teljes kiőrlésű rozsliszt
szójapehely
Zabpehely
napraforgóbél
Tengeri só
Szezámmag
Élesztő

Tápérték: 100 g

Energia1112 kJ/265 kCal
Zsír7.6 g
amelyből telített zsírsavak1.18 g
Szénhidrát31.9 g
amelyből cukor2.6 g
Fehérje9.24 g
12.6 g
Élelmi rost1.36 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Szójabab
Diófélék
Szezámmag
Nyomokban tartalmazhat:
Tojás
Földimogyoró
Tej
Zeller
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.