• Kedves Kiflis! Pünkösdvasárnap- és hétfőn nem szállítunk. Keddtől ismét nyitva leszünk, addig pedig fogadjuk az előrendeléseiteket – jó pihenést kívánunk!

Bombus Raw Energy Cocoa & Cocoa Beans gyümölcsszelet

50 g
 629 Ft 12 580 Ft/kg
Származási ország: Csehország,

Bombus Raw Energy Cocoa & Cocoa Beans gyümölcsszelet

Engedj az igazi csokoládé és az érett lédús narancs egzotikus ízének. A kakaóbab és a kakaó telt ízét gyöngéden kiegyensúlyozza a citrusfélék könnyű, frissítő zamata. Egy szelet eltelít és javítja a hangulatod. Az illata megnyugtatja az elmédet és harmóniába hoz.

Egészséges gyümölcs szeletek választéka, amelyet hőkezelés nélkül állítanak elő, és kizárólag természetes összetevőkből áll. A Bombus nyers energia nemcsak feltölt és gyorsan visszaállítja az energiádat, hanem rendkívüli íz-élményt is nyújt. Élénkítő táplálék minden helyzetben.

A Bombus termékek

  • Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot.
  • Tejmentesek.
  • Tartósítószer mentesek.
  • Vegánok.
  • Gluténmentesek.
  • Remek rostforrások.
  • Eltelítik a szervezetet.

Termékinformáció

Fogyasztásra kész.

Termelői információ

Thomas Melio régóta kísérletezett egy egészséges étel elképzelésével. Otthon, a sportban és az utazásai során is új ötleteket kreált magának. Kezdetben a szárított gyümölcstortákra gondolt, de az USA és Ausztrália inspiráló látogatása kinyitotta a szemét. Itt született az a gondolat, hogy egészséges energiarúdot állítson elő sokféle fogyasztó számára!

Elkezdte valóra váltani az álmát, ami az volt, hogy egészséges gyümölcsrúdot állítson elő tisztán természetes alapanyagokból, amelyek nemcsak gyors energiát szolgáltatnak a megnövekedett aktivitás során, hanem a szükséges mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és rostot is biztosítják a test számára. Úgy döntött, hogy a legjobb minőségű alapanyagokkal és a legnagyobb mértékű gondossággal fog hozzáállni. 
Két év telt el, mire sikerült összeállítaniuk az ízletes recepteket.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Forgalmazó

Dmhermes Trade s.r.o.,
Jungmannova 299/2,
79401 Krnov - Pod Cvilínem


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.