Dove

Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual folyékony szappan utántöltő

500 ml
1 549 Ft 3 098 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontos kezünk ápolása, különösen, ha száraznak, repedezettnek érezzük. Tudtad, hogy a megfelelő folyékony szappannal a kézmosás egyben egy lehetőség is bőrünk ápolására? Egy ápoló folyékony szappan segít, hogy kezed puha, bársonyos maradjon. Ezért alkottuk meg ezt a Dove folyékony szappant.
A Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual folyékony szappan ¼ rész hidratálókrémet tartalmazó formulájával tisztít és segít, hogy bőröd puha és bársonyos legyen.
Tedd a mindennapos kézmosást a szépségápolás részévé, nyomj egy adag Dove folyékony szappant a tenyeredbe, habosítsd fel, majd öblítsd le!
Az 500 ml-s utántöltő 80%-kal kevesebb műanyag felhasználásával készül a 250 ml Dove folyékony krémszappan pumpás kiszereléshez képest. Ráadásul 99%-ban biológialag lebomló a krémszappan formulája, így nemcsak a bőröddel, hanem a környezettel is törődik.

• A folyékony krémszappant japán nők szépségrituáléi inspirálták
• Lótuszvirág kivonattal és rizstejjel
• Természet ihlette, gyengéd összetevőkkel
• Kényeztető folyékony szappan, mely 1/4 rész hidratálókrém tartalmával segít hidratálni bőröd
• Ápoló formulájának köszönhetően tökéletes a mindennapos kézmosáshoz
• 99%-ban biológiailag lebomló formula
• Az 500 ml-s utántöltő 80%-kal kevesebb műanyag felhasználásával készül a 250 ml Dove folyékony krémszappan pumpás kiszereléshez képest

Használat

Vigye fel a nedves kezére és gyengéden habosítsa fel.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. Felbontás utáni felhasználhatóság időtartama 12 hónap.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Aqua
Sodium laureth sulfate Glycerin Sodium chloride Cocamidopropyl betaine Butylene glycol Citric acid Nelumbo nucifera flower extract Oryza sativa bran extract Oryza sativa germ oil Parfum PEG-40 hydrogenated castor oil Sine adipe lac Sodium benzoate Sodium lauryl sulfate Styrene/acrylates copolymer Trideceth-9 Benzyl alcohol Benzyl salicylate Coumarin Hexyl cinnamal Linalool