• Ebben a nagy melegben felfrissítünk egy ingyenes kiszállítással! Kód: HAPPYJUNI1 Az ajánlat 06.23-tól 06.26-ig tart, és az expressz szállításra nem érvényes. 

Baby Dove Biológiailag Lebontható törlőkendő

75 db
999 Ft 13 Ft/db
Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 799 Ft
Származási ország: Nagy-Britannia,

Tudjuk, hogy nincs jó vagy rossz út szülőként - csak a Te utad. Ezért hoztuk létre a Baby Dove-ot, hogy segítsen Téged a babád gondozásában ezen az izgalmas, de néha ijesztő utazáson. Termékeink ápolják a babák bőrét, túlmutatva a gyengédségen, segítenek visszaállítani a bőr nedvességtartalmát, melyből az újszülöttek könnyen veszítenek.

  • Már újszülött kortól használható
  • Illatanyagmentes törlőkendő érzékeny bőrre
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Természetes eredetű növényi szálakból készült
  • Olyan gyengéd, mint a víz: illatanyagmentes, hipoallergén
  • Biológiailag lebontható

A márkáról

Szeretnél környezetbarátabb módon élni? A Baby Dove új, biológiailag lebontható törlőkendője gyengéden ápolja a babák bőrét és akár kevesebb mint 6 hét alatt lebomlik a természetben*. A törlőkendők a babatáskák elengedhetetlenül fontos kellékei és most biológiailag lebontható formában is mindig nálad lehetnek. A hagyományos Baby Dove törlőkendőhöz hasonlóan ez az alkoholmentes és gyengéd kendő is ápolja és tisztítja a legkisebbek bőrét, és segít puhává és simává tenni azt. Ez a könnyű, puha növényi alapú szálakból készült törlőkendő a modern szülők igényeit szem előtt tartva készült. Az új, lebontható törlőkendőnk igazán környezetbarát, így miközben a babád bőrét ápolod, a környezetet is óvod. *A lebomlás ideje a körülményektől függően változhat.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.