Csengő

Csengő Tejszín 33%

250 ml

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG

Termelői
1 149 Ft 4 596 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Termékleírás

Krémesen lágy tejszín, mely nem csak a reggeli kávét ízesíti meg! Alkalmas minden nemű konyhai felhasználásra vagy akár önállóan is fogyasztható. Magas hőmérsékleten pasztőrözött, így hosszan eltartható. Használjuk bátran főételek készítéséhez vagy desszertekhez!

Termelői információ

Csengő Manufaktúra Kft. családi vállalkozásként indult és működik még ma is. A család közel 40 éve foglalkozik tejelő szarvasmarha tartással és 10 éve tejfeldolgozással. Termékeik teljes értékű tejből, hagyományos módszerrel, adalék- és tartósítószermentesenkézzel készülnek. Elhivatottságuknak érzik a jó minőségű és magas beltartalmú táplálékok eljuttatását a családokhoz.

Minden termékük egyedi receptúra alapján készül a legnagyobb gondossággal és céljuk, hogy ebből a minőségből nem is engednek.

Ezek a készítmények tele vannak tápanyaggal, így igazán fontos ásványi anyagokat, nyomelemeket juttathatunk szervezetünkbe, melyek természetes összetevőiknél fogva jobban hasznosulnak, így segítve annak normál, egészséges működését. A tej eredeti zsírtartalmának köszönhetően minden típusú termék ízében visszaköszön a tejszín krémes lágysága, ami egyedi zamatot is biztosít egyben.

Tárolás

Hűtve tárolandó, 2-6°C  között.

Gyártó

Csengő Manufaktúra Kft. 
2039 Pusztazámor, Remeteség utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 5 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Magas hőmérsékleten pasztőrözött tehéntejből készült tejszín

Tápérték: 100 g

Energia1311 kJ/318 kCal
Zsír33 g
amelyből telített zsírsavak22.7 g
Szénhidrát3.5 g
amelyből cukor2 g
Fehérje1.8 g
0.1 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.