Ezercsepp Méhészet

Ezercsepp hársméz

500 g
Visszaváltható csomagolás
2 999 Ft 5 998 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

900+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Ezercsepp hársméz - Méhek készítették

Könnyed, lágy hársméz Somogy megyéből. Világos sárga színű, intenzív hárs illatú. Nehezen kristályosodik, ezért sokáig eláll.

Eldobható csomagolás nélkül

A Kifli.hu figyelmet fordít az ökológiai fenntarthatóságra és a környezet kímélésére. A termék megvásárlásával hozzájárulsz a környezeti hatások csökkentéséhez. Neked köszönhetően újra felhasználhatjuk a csomagolást, és közösen járulunk hozzá az egyszer használatos csomagolások okozta nagy környezeti terhek csökkentéséhez.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Vratn%C3%A9%20lahve/K%C3%A9pkiv%C3%A1g%C3%A1s.JPG

Juttasd vissza a csomagolást a futárhoz mosva és a fedéllel együtt. Ez megkönnyíti számunkra a szállítást és az újratöltést. Köszönjük.

Felhasználás

Teába tökéletes, különösen megfázás, köhögés, illetve torokfájás esetén! 

Termelői információ

Az Ezercsepp Méhészet indulása 1985-re nyúlik vissza. Édesapám akkori 5 kaptáros hobbija azóta több száz méhcsaládos méhészetté nőtte ki magát. Telephelyünk egy erdőszéli zsákfaluban bújik meg, Somogy megyében.

Tavasszal a közeli erdő és patakpart virágai segítik méheink megerősödését a téli pihenő után. Virágzik erre a barka, a hóvirág, a medvehagyma, a fűz és a mogyoró is. Innen indulunk útnak, hogy bejárva a Dunántúlt, begyűjtsük Neked a legkülönfélébb mézeket. Méheink cseppenként hordják a kaptárakba a nektárt, hogy aztán szorgos munkával akác-, repce-, szolidágó-, facélia-, napraforgómézzé alakítsák.

Tárolás

Tárolás szobahőmérsékleten.

Forgalmazó

Varró Gyula
8700 Marcali, Bartók B. 12.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Hársméz