Doctor Care

DoctorCare Antibakteriális törlőkendő

72 db
889 Ft 12 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Antibakteriális nedves törlőkendő felületfertőtlenítésre, kéztisztításra, lakossági felhasználásra. Hatékony védelem, biztonságos a bőrnek. Aloe Vera tartalma ápolja és puhítja a bőrt. Gyors, egyszerű tisztálkodás szappan és víz nélkül. Nem tartalmaz alkoholt, és parabén származékot.

Használat

A tasakon lévő zárófóliát tépjük fel. Vegyünk ki egy törlőkendőt, majd a zárófólia lesimításával gondosan zárjuk vissza a csomagolást.
A nedves törlőkendőt széthajtva, gondosan töröljük át a tisztítandó bőr vagy egyéb felületet, és hagyjuk megszáradni azt.

Tárolás

Száraz, szellőztethető helyen.

Biztonsági figyelmeztetés

Valószínűsíthető káros hatások/tünetek:
Belégzés: nem várhatók. Lenyelés: enyhe emésztőrendszeri panaszok. Bőr: nem várhatók. Szem: könnyezés, vörösödés. Környezeti hatások: káros hatások nem várhatók. Elsősegélynyújtás: Belégzés: nem szükséges. Bőr: esetleges viszketés, vörösödés esetén bő vízzel, szappannal le kell mosni az érintett területet. Szem: bő vízzel öblítés. Tartós panaszok esetén forduljunk szakorvoshoz! Lenyelés: szájöblítés, itassunk vizet! Tartós rosszullét esetén forduljunk orvoshoz! Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel együtt alkalmazni tilos! A termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadóak. A terméket és maradékait nem szabad talajba, élővizekbe, közcsatornába juttatni.

Forgalmazó

FER-BETTA KFT.
1074 Budapest, Csengery utca 23.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Glicerin, Biocid hatóanyag: alkil (C12-C16) dimetilbenzil-ammóniumklorid (0,3%, CAS: 68424-85-1), Nemionos felületaktív anyagok <5%, Chloromethylisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Egyéb összetevők: aloe vera oldat, illat, víz.