Lindt
Lindt Lindor tejcsokoládé lágyan olvadó pisztáciás töltelékkel
200 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Lindt Lindor tejcsokoládé lágyan olvadó pisztáciás töltelékkel
*A kép illusztráció.
Termékinformáció
Igényes csomagolásával tökéletes ajándék szeretteinknek, de saját magunkat is meglephetjük ezekkel a finomságokkal. Minden alkalomnak megvan a maga csokoládéja, és ezek mindegyikére a Lindt különleges desszertjeivel a legnagyobb örömmel kínál megoldást. Lágyan olvadó, ízletes édességek, amelyek valóban elcsábítanak, és mindig újabb falatka után nyúlnánk…
Termelői információ
A Lindt Csokoládé Mesterei 1845 óta készítik a legfinomabb svájci csokoládékat, és a legmegkülönböztetettebb figyelemmel, kreativitással vetik bele magukat a változatos és egyedi pralinék készítésébe. A legínyencebb csokiértők érzékeit is elvarázsoló kínálatban számos pralinéból választhatunk, legyen az akár tejcsokis, étcsokis, mogyorós, nugátos desszert, akár ezek válogatása is, vagy az igazán különleges élményt nyújtó csokilapocskák, illetve a sztárterméknek számító mini praliné válogatás, amellyel bárkinek kedvére lehetünk.
Tárolás
Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.
Forgalmazó
Lindt&Sprüngli (CEE) s.r.o.
Karolinská 1, 186 00 Praha 8, Csehország
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Cukor | |
Kakaóvaj | |
Növényi zsírok | |
Kókusz | |
Pálmamag | |
Teljes tejpor | |
Kakaómassza | |
Sovány tejpor | |
Laktóz | |
vízmentes tejzsír | |
pisztácia paszta | 1.3 % |
Emulgeálószer (szójalecitin) | |
aromák | |
árpamaláta-kivonat |
Tápérték: 100 g
Energia | 2600 kJ/626 kCal |
Zsír | 48 g |
amelyből telített zsírsavak | 35 g |
Szénhidrát | 43 g |
amelyből cukor | 42 g |
Fehérje | 5.2 g |
Só | 0.25 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |