Tante susi

Tante Susi Vaníliás diós kifli vajjal

250 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 28 NAPIG

Termelői
2 599 Ft 10 396 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Valódi bourbon vaníliával kevert cukorhó borítja ezt az édes és omlós hókiflit.

A Vaníliás diós kifli egy hagyományos magyar sütemény, amelyet puha vajjal készítenek, ízesítve vanília kivonattal és gazdagítva őrölt dióval. Ez a sütemény kifli formájában készül, és a tészta vékony rétegben borítva van sárgabarack lekvárral, ami nemcsak édességet, hanem egy finom gyümölcsös ízt is kölcsönöz neki. A tészta maga lágy és omlós, a dió pedig gazdag és ízletes réteget ad hozzá.

A kifli formájának köszönhetően ez a sütemény csábítóan mutatós és ideális választás lehet kávészünetekre vagy ünnepi alkalmakra. A megszórása porcukorral a végeredményt tovább díszíti és egy kis édességet ad a tészta külső rétegéhez. A Vaníliás diós kifli egy olyan sütemény, amely a magyar gasztronómia gazdagságát és hagyományait tükrözi, és biztosan örömet okoz mindazoknak, akik kedvelik a diós és vajas süteményeket. 

Termelői információ

Kelényi-Kovács Zsuzsanna, azaz Tante Susi Fertőszentmiklóson nőtt fel, ahol szüleinek egy kis cukrászdája volt. Iskoláit Ausztriában végezte el, de az egyetem után szíve haza húzta. 2008-ban határozta el, hogy egy modern üzemet épít és minden gépet, technológiát és receptet saját maga állított be. Következő évben meglátogatta a híres cukrász Szamos Mátyás unokája, Kelényi Kolos. Partnereket keresett prémium sütemények gyártásához és így jutott el Zsuzsa jól felszerelt üzemébe. Megindult a közös munka is, majd később a találkozások már személyesebbé váltak, így a munka kapcsolat szerelemmé alakult és házasság lett belőle. Ám a munka ezután sem ért véget, hiszen mai napig készülnek a finomabbnál finomabb édességek, melyeket Tante Susi maga készít. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Tutti Biscotti Kft.
9444 Fertőszentmiklós, Mező utca 1747/34.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 28 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Búzaliszt
Vaj24 %
Cukor
Dió5 %
vaníliás cukor
Cukor
Vanília kivonat
Természetes vanilia aroma
Étkezési só

Tápérték: 100 g

Energia2001 kJ/478 kCal
Zsír24 g
amelyből telített zsírsavak13.8 g
Szénhidrát59.8 g
amelyből cukor23.6 g
Fehérje5.1 g
0.02 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tej
Nyomokban tartalmazhat:
Tojás
Szójabab
Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.