-12 %

MOLTEX

MOLTEX Pure&Nature ÖKO Lebomló Nedves Törlőkendő

60 db
BIO
Kedvezmény vége: 4. 30.
699 Ft  799 Ft
12 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

 

A Moltex nedves törlőkendő speciálisan a babák finom bőrére lett kialakítva, 99%-ban tiszta és természetes vízzel. A felhasznált anyagok 100%-ban természetes forrásból származnak és teljes mértékben lebomlanak. A Moltex nedves törlőkendő nem tartalmaz hozzáadott illatanyagokat és alkoholt, +ph semleges kialakítása révén tökéletes választás a babák extra érzékeny bőrére, elkerülve a lehetséges irritációk kialakulását. Kb. 63%-al kevesebb a felhasznált műanyag mennyisége a zárófedél elhagyása következtében. Dermatológiailag tesztelt. A Moltex ÖKO törlőkendők biztonságosan használhatók az újszülöttek bőrén is.

A márkáról

A MOLTEX hosszú hagyományra visszatekintő cégtörténete az 1960-as években kezdődött trapézalakú pelenkák gyártásával és mind a mai napig tart. Ma más az új kinézet az, ami a márka ökológiai örökségét és a környezetbarát, organikus termékek iránt növekvő keresletet egymással összeköti.

 

A MOLTEX Pure & Nature hosszú múltra visszatekintő hagyománnyal bír a megbízható és kiváló minőségű gyermekápolási termékek terén, melynek révén környezetbarát módon kínál védelmet a babád számára. Kihasználva a legújabb termelési és minőségbiztosítási technológiákat, a MOLTEX Pure & Nature pelenkákat kizárólag Németországban, 100%-ban zöld energia segítségével állítjuk elő, biztosítva ezáltal a termelés és a teljesítmény biztonságát is.

Csak így tudjuk biztosítani a következő generációk — a ma és a holnap pelenkás hőseinek — környezetvédelmi biztonságát.

Biztonsági figyelmeztetés

A fulladás és/vagy önfojtás veszélyének elkerülése érdekében a csomagolóanyagot tartsd csecsemőktől és gyermekektől távol.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó.

Forgalmazó

Prezentex Kft.
2840, Oroszlány, Tópart u. 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
sodium benzoate
sodium citrate
Myristamidopropyl PG- Dimonium Chloride Phosphate
sodium gluconate
citric acid