Babyzoo

Babyzoo fürdető és Sampon

200 ml
1 599 Ft 7 995 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

90+ vásárló kedvence

Kiflicske Klubtagok számára szóló akció: 1 431 Ft
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Gyengéd fürdető és sampon, kifejezetten a babák érzékeny bőrének és finom hajának a tisztítására. Természetes, növényi eredetű összetevőinek és B5 provitamin tartalmának köszönhetően a bőrt puhává és rugalmassá teszi. Megőrzi és táplálja a bőr természetes védőrétegét, megóvhatja a bőrt a kiszáradástól. Megelőzheti a koszmó kialakulását, valamint a Babyzoo Babaolajjal együtt használva, segítheti annak eltávolítását. Nem irritálja a baba szemét. Kőolajszármazék-, parabén- és mesterséges színezékmentes. Teljes egészében allergénmentes puderes illatú. 200ml kiszerelésben.

Használat

Pár cseppnyi fürdetőt keverjünk el a fürdővízben. Figyeljünk arra, hogy lehetőleg ne folyjon közvetlenül a baba fülébe, szájába, orrába és szemébe.

A márkáról

A Letícia Herba kft 2004-ben alakult 100%-ban magyar tulajdonú kis családi vállalkozás. A Babyzoot 2014-ben két baráti házaspár álmodta meg azzal a vággyal, hogy természetes és minőségi natúr-babaápolási alternatívát kínáljon a tudatos anyukáknak. A főszereplő kisállatok révén pedig szerethető köntösben kívánják emlékezetessé, mosolygóssá tenni a babák mindennapjait is.

Biztonsági Figyelmeztetés

A baba fülébe, szájába, orrába és szemébe lehetőleg ne kerüljön közvetlenül. Használat után zárd vissza a kupakot, és tartsd a gyerekektől távol! A terméket csak külsőleg használd!

Tárolás

Száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolandó, 5-25°C között. Felbontástól számított 12 hónapig őrzi meg minőségét.

Forgalmazó

Letícia Herba Kft.
1112 Budapest Keserűfű u. 8.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

aqua
sodium laureth sulfate
glycerin
cocamide dea
sodium chloride
Cocamidopropyl Betainamide MEA Chloride
peg-7 glyceryl cocoate
panthenol
propylene glycol
phenoxyethanol
parfum
Ethylhexyglycerin