
BIO Vérnarancs, lédig (II.osztály)
kb. 330 gMinden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
BIO Vérnarancs, lédig
Bio vérnarancs egy különleges gyümölcs, melyet organikus gazdálkodásból származó, környezetbarát módszerekkel nevelnek. A vérnarancs jellegzetes, élénk narancssárga héja és gazdag, vöröses árnyalatú, ízletes húsa különleges élményt nyújt az ínyencek számára.
*A kép illusztráció.
Érdekessége
A vérnarancs héjában és húsában vörös pigmentek találhatók, ezek okozzák jellegzetes színét. A vérnarancs íze édeskés, bár a sima narancsénál savanyúbb. A vérnarancs különösen ajánlott cukorbetegek részére, mivel fogyasztása jelentősen növeli az antioxidánsok mennyiségét a vérben, így csökkentve a káros anyagok szintjét.
Felhasználás
Használhatjuk édes sütemények, desszertek ízesítésére, illetve díszítésére, de finom, pikáns ízt ad a zöldsalátáknak, hal- és húsételeknek egyaránt.
Tárolás
Száraz, hűvös helyen, 10-12 °C között tárolandó.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.