-30 %

Csinta

Csinta Mikulás csomag

1 db
Kedvezmény vége: 12. 18.
3 490 Ft  4 990 Ft
3 490 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Válassz több ezer növényi alapú termék közül!

Kényeztesd magad az ország legszélesebb speciális, illetve allergénmentes választékából! Éljen a növényi alapú táplálkozás!

Csinta ajándékcsomag

A csomagban található 5 db Csinta a gyerekek kedvenceiből: eper, szilva, bio alma, bio meggy és sárgabarack. Egy csomag Csinta csipet vegyes ízben müzlihez, kreatív díszítéshez, sütemény készítéséhez.

  • Alacsony hőfokon szárított nyers gyümölcs lap.
  • Nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott cukrot vagy édesítőszert.

 Kedves Szülők, Kedves Gyerekek!

A Mikulás idén sok-sok levelet kapott, de a levelek olvasása közben arra lett figyelmes, hogy sok gyerek nem csak azt írta le neki, hogy egy focilabdát vagy egy baba-házat szeretne, hanem hogy barátokat, vagy azt, hogy többet játsszon vele az anyukája, focizni szeretne az apukájával, és még sok hasonlót. Mikulás és a manók összedugták a fejüket, hogy vajon, mit tehetnének, hogy ezek a vágyak is beteljesüljenek. Azt találták ki, hogy valami olyat szeretnének a gyerekek zsákjába rejteni, amit elővehetnek, és ami erőt önt beléjük, amikor valami miatt rossz kedvük van. 

A csomag tartalma

 5 db Csinta:

  • alma Mikulás csomagolásban,
  • meggy,
  • eper,
  • sárgabarack,
  • szilva,
  • 1 Csinta-erő kártya leírással.

*A kép illusztráció.

Termelői információ

A Csintákat 2013 óta gyártják pomázi műhelyükben. Azzal a gondolattal kezdték el a Csinták létrehozását, hogy minden addigi tudásukat beletegyék a legszuperebb hazai snack és műhely létrehozásába. Olyan helyet képzeltek, ahol jó hangulatú csapatmunkával inspiráló termékeket gyártanak. Olyan snacket, amiben semmi fölösleges nincs, viszont tele van élettel, egyszerű, szemet gyönyörködtető és amennyire lehet, környezetbarát a csomagolása. Olyan brandet, ami megbízható, hosszútávú és közös értékeken alapul. Ebből született a Csinta.A Csintát mindig is egy csapat készítette és készíti ma is, megbízható munkatársak és sok kreatív barát és ismerős támogatásával. Fontos számukra, hogy harmóniában legyenek a természettel és egymással, és megéljék az életteliséget önmagukban és körülöttük a világban. Ez a hozzáállás végigkíséri a közös munkájuk minden folyamatát.A legfőbb inspirációjuk a Csintát falatozó gyerekek csillogó tekintete.

Csinta csakgyümölcs snack, 100% gyümölcs és semmi más

A Csinta egy igazi csintalan finomság, eleven, játékos, életteli, de legfőképpen: színtiszta gyümölcs! A hazai gyümölcsök legjavát szárítjuk alacsony hőfokon, hogy a lehető legtöbb vitamin és természetes íz jusson el hozzátok! A Csintát mindenki szereti, de leginkább a gyerekek kedvence. A tízórai és a közös családi kirándulások elmaradhatatlan kísérője! A Csinta azoknak készül, akik az ízek mellett a tartalomra is különös hangsúlyt fektetnek. Kiváló egészséges energia utánpótlás kicsiknek,nagyoknak és még nagyobbaknak. Az intenzív és természetes gyümölcsök mellett a Csinta játékos formája és izgalmas textúrája is lenyűgözi a gyerekeket!Mi abban hiszünk, hogy mindenkiben kincs rejlik, csak meg kell találni.Ehhez szeretnénk hozzájárulni a Csintákkal, és mostantól a csomagban rejlő gyűjthető Csinta-erő kártyákkal. A kártya segít elindítani a napot vagy hetet, de lehet a játék vagy a meseolvasás és közös bekuckózás kelléke is. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogy hogyan használhatjátok a kártyákat akár egyenként, vagy az egész csomagot.

Tárolás

Száraz hűvös helyen, zárt csomagolásban tartva finom marad.

Forgalmazó

Aloha Kft.
2013 Pomáz,
Ady Endre utca 22.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Alma
Szilva
Eper
Meggy
Sárgabarack

Allergének

Nyomokban tartalmazhat:
Diófélék
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.