Nestea Citrom

1,5 l
 539 Ft 359 Ft/l
Származási ország: Lengyelország,

Nestea újra a magyar piacon!

Nestea Citrom ízű tea üdítőital, cukrokkal és édesítőszerrel, kevesebb, mint 1% gyümölcstartalommal. A Nestea frissítő gyümölcsös ízével tökéletes kikapcsolódást nyújt bármely pillanatban!

Termékinformáció

Fogyasztásra kész termék.

A márkáról

Visszatér a népszerű ice tea márka a hazai üzletek polcaira: a kedvelt citrom és barack ízekben már újra kapható. A Nestea frissítő gyümölcsös ízével tökéletes kikapcsolódást nyújt bármely pillanatban!

A felelős gazdálkodás jegyében a Nestea termékekben felhasznált tealevelek 100%-a India egy meghatározott, szigorúan ellenőrzött termőterületéről származik. Ez hozzájárul ahhoz, hogy állandó, kifogástalan és magas minőséget biztosíthassunk fogyasztóink számára.

Tárolás

Fénytől védett, hűvös helyen tárolandó! Felbontás után hűtőben tárolva 48 óráig tartható el. A termék természetes ülepedése előfordulhat, amely nem befolyásolja a minőségét.

Forgalmazó

Maspex Olympos Kft.
1119 Budapest, Fehérvári út 79.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.