Starbucks by Nespresso

Starbucks by Nespresso Espresso Roast

10 db
Elfogyott. Várható hétfőn.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Származási ország: Svájc,
Tudtad?
Fedezd fel a bő 12.000 termékből álló választékot!

A legnagyobb választék szupermarketekből, piacokról, drogériákból és még számtalan helyről.

Leírás

Ha szereted a Starbucks kávéit, és otthonodban is szeretnéd élvezni kávéikat, a Nespressoval ez a vágyad valóra válhat. A Nespresso kávékapszulákal pillanatok alatt elkészül a meleg ital, mely felmelegít, és elhozza otthonodba a kávéházi hangulatot. 

A Starbucks küldetése 1975-ben kezdődött, a kávészemek és a pörkölés tökéletes párosításával, majd az ezt követő, intenzív kísérletezéssel töltött hónapok eredményeként tarthatod most a kezedben ezt a kávét. Az igazi édes karamell íze annyira jól sikerült, hogy soha nem módosítottak rajta.

Termelői információ

A Nespresso története 1986-ban kezdőtött, célja egyszerű: lehetőséget adni a kávéházi élményt az otthon kényelméből. Kávégépeikkel bárki baristává válhat, és készíthet különböző kávékülönlegességeket. Mára már egy gombnyomással elkészíthető a minőségi, fenntartható forrásból származó kávé bárhol a világon. A Nespresso több mint 30 éve alatt Svájcból a világ 84 országába jutott el. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó. 

Forgalmazó

NESTLÉ HUNGÁRIA KFT.
1095 Budapest
Lechner Ödön Fasor 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

őrölt pörkölt kávé