• Kedves Kiflis! Pünkösdvasárnap- és hétfőn nem szállítunk. Keddtől ismét nyitva leszünk, addig pedig fogadjuk az előrendeléseiteket – jó pihenést kívánunk!

Président sós vaj

200 g
 1 750 Ft 8 750 Ft/kg
Származási ország: Franciaország,

Termékleírás

A Président vaj kizárólag kiváló minőségű tejszínből készül. A tépés álló fólia tökéletes védelmet nyújt a vajnak a felbontástól az utolsó falat elfogyasztásáig, valamit megőrzi a vaj enyhén sós ízét is. Tökéletes pékárukhoz, mivel könnyen kenhető és megízesíti a kedvenc szendvicsedet, vagy főztödet és a főtt ételeket is gazdagabbá teszi.

Termelői információ

A Président fő célkitűzése, hogy a tejtermékek legjavát kínálja a vásárlói számára, elsősorban a sajt, vaj, tejszín termékkategóriákban. Legyen szó erősebb, vagy lágyabb íz-világról, kemény, vagy lágy sajtról, tradicionális, vagy nemzeti különlegességről, tehén, vagy kecsketejből készült termékről, a Président márka biztosan minőséget és garanciát jelent. Termékeik nagy része a boltok polcain található, de érdemes a sajt pultot is felkeresni, mivel az ínyenc és különleges ízeket kedvelők ott is sok különleges csemegét fedezhetnek fel.

Tárolás

+2 és +6 C° között tárolandó!

Forgalmazó

ISIGNY LE BUAT
ZI du Grand Chemin, 7 Rue Saint-Martin, 50540 Isigny-le-Buat, Franciaország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 41 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 10 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.