FitActive

FitActive Dog konzerv - Marha, máj és bárány

415 g
589 Ft 1 419 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Leírás

Az ízek varázsa kedvenceink örömére. A változatos fehérjeforrás minden szempontból fontos és hasznos kutyáink számára. A FitActive Sensitive Dog RedBomb terméket úgy alakítottuk ki, hogy a könnyen emészthető „testes” húsok ideális kombinációja (marha, bárány) mellett a kutyák által igen kedvelt könnyen emészthető magas vastartalmú marhamájis belekerült.

A termék minimum 32%-os hústartalma garantálja kedvenced laktató ízletes vacsoráját.

A megfelelő vitaminszintekkel ellátott eledel. A kiváló minőségű természetes alapanyagoknak  köszönhetően, a termék tartalmaz minden olyan összetevőt, mely kedvenceink egészséges mindennapjaihoz szükségesek. A gyümölcs, mint természetes forrású vitaminforrás igen hasznos kutyáink mindennapi táplálása során.

A márkáról

A Panzi Pet Kft.-t 1996-ban alapította a jelenlegi két tulajdonos, Pandzarisz Sándor és Pandzariszné Grósz Judit. Cégük jogelődje egy 1986-ban alapított újpesti üzlet, ahol termény- és díszmagokat forgalmaztak. Közel 450 termékük van a piacon, háziállatok számára. Jelenleg több mint 20 országba exportálják termékeiket.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen, napfénytől és fagytól védve tárolandó.

Forgalmazó

Panzi Pet Kft.
1152 Budapest, Városkapu utca 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Hús és állati származékok
Vegyeshús20 %
Marhahús4 %
Marhamáj4 %
Bárány4 %
teljes kiőrlésű gabona
Alma4 %
Ásványi anyagok