Eisberg

Eisberg BIO Bébilevél mix

80 g
BIO
809 Ft 10 113 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Eisberg Bio Bébilevél mix

Ízvilágukról és tápanyagtartalmukról egyaránt híresek a bébilevelek, amelyek az egyszerűbb ételeket is megbolondítják. Az Eisberg Hungary Kft. igazi vitaminbombával rukkolt elő: a Bio Bébilevél mix már kapható a boltokban. A törékeny levelek alapos munkát igényelnek – ismerjük meg, milyen utat járnak be, mielőtt tányérunkra kerülnek!

Az Eisberg salátakeverékeit fogyasztva eddig is találkozhattunk a vitamindús csodalevelekkel, ezúttal olyan mix került a polcokra, amely kétféle bio bébilevelet: madársalátát, valamint bébispenótot tartalmaz.

A kiegyensúlyozott táplálkozás és a modern konyha ékkövei az íz- és színbeli sokszínűséggel rendelkező bébilevelek. Sőt, nemcsak vitamin- és ásványianyag-tartalmuk miatt irányul rájuk ekkora figyelem, hanem azért is, mert gyors és választékos elkészíthetőségük miatt könnyen beilleszthetők rohanó mindennapjainkba.

*A kép illusztráció.

Felhasználás

Ha szeretnéd megtartani és kiélvezni a bio bébilevelek természetes ízét, akkor felbontás után 5-10 percet hagyd lélegezni a salátát, így a levelek összeszedik magukat és kissé megnő a térfogatuk. Majd locsold meg citromos olívaolajjal vagy szezámmagolajjal, és garantáltan ínycsiklandó végeredményt kapsz!

Termelői informácó

A természet sokszínűsége az Eisberg salátakeverékekben is tükröződik. Javarészt szabadföldi műveléssel és kíméletes módszerekkel termesztik őket partnereik, akikkel régóta működnek együtt. A hazai termelőket azért is támogatják kiemelten, mert ennek köszönhetően az Eisberg útvonalai is lerövidülnek. Ez a jól szervezett logisztikai rendszer garantálja a maximális frissességet.

Tárolás

1 - 6°C-on, hűtőben tárolva. 

Forgalmazó

Eisberg Hungary Kft.
Gyál, 2360, Kisfaludy u. 63.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

bio bébispenót50 %
bio madársaláta50 %

Tápérték: 100 g

Energia56 kJ/13 kCal
Zsír0.18 g
amelyből telített zsírsavak0.02 g
Szénhidrát1.08 g
amelyből cukor0.36 g
Fehérje1.28 g
0.01 g
Élelmi rost1.15 g