Galbani

Galbani bivalytejből készült mozzarella sajt

125 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 8 NAPIG

Elfogyott. Várható szerdán.
Jelezz e-mailben a készlet változásról
Hasonló termékek megjelenítése a kategóriából »
Kategóriák:
Származási ország: Olaszország,

Termékleírás

A Galbani Mozzarella di Bufala egy friss mozzarella, mely bivalytejből készül, ami a mozzarellának egy jellegzetes, autentikus ízvilágot nyújt. Fogyasztható magában is vagy meleg illetve hideg ételek alapanyagaként. Vegetáriánusok is fogyaszthatják!

Termelői információ

A Galbani története 1882-ben, egy kis olaszországi faluban, a Lombardiai Alpok egy buján zöldellő völgyében, közel a Lecco tó partjához, Valsassinában kezdődött. Ez volt az a hely, ahol Egidio Galbani és édesapja, Davide sajtkészítésbe fogtak. A mozzarella első modern változatát a Galbani találta ki. A Galbani az évek során az olaszok kedvenc sajtmárkája lett. Ma már sok más országban is kapható, így mindenki élvezheti az olasz életérzést.

Tárolás

+2 és +8°C között tárolandó.

Forgalmazó

GALBANI CERTOSA
Piazza Stazione, 7, 27010 Certosa di Pavia PV, Olaszország


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 8 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 2 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.