

Galbani
Galbani bivalytejből készült mozzarella sajt
125 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A Galbani Mozzarella di Bufala egy friss mozzarella, mely bivalytejből készül, ami a mozzarellának egy jellegzetes, autentikus ízvilágot nyújt. Fogyasztható magában is vagy meleg illetve hideg ételek alapanyagaként. Vegetáriánusok is fogyaszthatják!
Bivalítejből készült sólében érlelt hevített-gyúrt lágy zsíros sajt. Zsírtartalom a szárazanyagban min. 52 m/m%.

Termelői információ
A Galbani története 1882-ben, egy kis olaszországi faluban, a Lombardiai Alpok egy buján zöldellő völgyében, közel a Lecco tó partjához, Valsassinában kezdődött. Ez volt az a hely, ahol Egidio Galbani és édesapja, Davide sajtkészítésbe fogtak. A mozzarella első modern változatát a Galbani találta ki. A Galbani az évek során az olaszok kedvenc sajtmárkája lett. Ma már sok más országban is kapható, így mindenki élvezheti az olasz életérzést.

Tárolás
+2 és +6°C között tárolandó.
Forgalmazó
Lactalis Hungária Kft.
1138 Budapest, Váci út 182.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Tej |
| mikrobatenyészet |
| Étkezési só |
| oltóenzim |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1084 kJ/262 kCal |
| Zsír | 23 g |
| amelyből telített zsírsavak | 16 g |
| Szénhidrát | 0.7 g |
| amelyből cukor | 0.7 g |
| Fehérje | 13 g |
| Só | 0.7 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tej |