• Az első rendelésedet most ingyen szállítjuk, ráadásul 1500 forintot is jóváírunk neked kreditben a kiszállítás másnapján, amit hét napig tudsz beváltani.

Leveszöldség tálcás

0,77 kg
675 Ft 877 Ft/kg
Származási ország: Magyarország, Hollandia,

A csomag tartalma : 

  • sárgarépa 500g
  • petrezselyemgyökér 100g
  • egész karalábé 100g
  • vöröshagyma 50g

*A kép illusztráció.

Ezt a terméket a diétázók is bátran fogyaszthatják, mert nagy folyadék- és rosttartalma miatt viszonylag gyorsan telítettségérzetet kelt. Ennek ismeretében nemcsak a nagyétkezések része lehet az egészségfenntartó, illetve diétás étrendben (pl. fogyókúra során), hanem két étkezés között a kisétkezés részeként is fogyaszthatók nassolás helyett. A kis energiatartalmú levesek fogyasztása segít azoknak, akik sűrűn megéheznek napközben, de félnek a túlzott kalóriafelvételtől, ezért kerülni szeretnék a kekszek, a csokoládé és más, hasonló ''finomságok'' evését. Egy tányér leves két étkezés között a jóllakottság érzését kelti, s folyadékot is juttat a szervezetbe.

Tárolás 

Hűtve, 5-7 °C között tárolandó. Tisztítás után nyersen, főve fogyasztható.

Forgalmazó

Ortofrutta Kft.
6080 Szabadszállás, 0262/20. hrsz.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.