• Kedves Kiflisek! Technikai hiba miatt ügyfélszolgálatunk átmenetileg csak e-mailen és chat-en elérhető. Dolgozunk a mielőbbi megoldáson. Megértéseteket köszönjük!
  • Kedves Kiflis!

    Bemutatjuk új vásárlóinknak szóló programunkat: akár 6000 forint értékű kredittel és 2 hetes ingyen Prémium előfizetéssel is megjutalmazunk! www.kifli.hu/targy/uj-vasarloi-program

Leveszöldség tálcás

0,75 kg
Nagyszerű ajánlat
 759 Ft 1 012 Ft/kg
Származási ország: Hollandia,

A csomag tartalma : 

  • sárgarépa 500g
  • petrezselyemgyökér 100g
  • egész karalábé 100g
  • vöröshagyma 50g

*A kép illusztráció.

Ezt a terméket a diétázók is bátran fogyaszthatják, mert nagy folyadék- és rosttartalma miatt viszonylag gyorsan telítettségérzetet kelt. Ennek ismeretében nemcsak a nagyétkezések része lehet az egészségfenntartó, illetve diétás étrendben (pl. fogyókúra során), hanem két étkezés között a kisétkezés részeként is fogyaszthatók nassolás helyett. A kis energiatartalmú levesek fogyasztása segít azoknak, akik sűrűn megéheznek napközben, de félnek a túlzott kalóriafelvételtől, ezért kerülni szeretnék a kekszek, a csokoládé és más, hasonló ''finomságok'' evését. Egy tányér leves két étkezés között a jóllakottság érzését kelti, s folyadékot is juttat a szervezetbe.

Tárolás 

Hűtve, 5-7 °C között tárolandó. Tisztítás után nyersen, főve fogyasztható.

Forgalmazó

Ortofrutta Kft.
6080 Szabadszállás, 0262/20. hrsz.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.