Horváth Rozi Köménymag egész

20 g
 120 Ft 6 000 Ft/kg
Származási ország: Ausztria,

Egész köménymag

Receptötlet: Köményes házi sajt

Hozzávalók

Fél liter sűrű görög joghurt, 1 ek Horváth Rozi egész kömény, 1 ek só, 1 kk fehérborecet.

Elkészítése

  1. A köménymagokat egy száraz, forró serpenyőben folyamatosan mozgatva addig pirítsd, amíg a szemek kipattognak.
  2. Keverd a joghurthoz a sóval és az ecettel, majd csomagold egy kifőzött, steril textilpelenkába, konyharuhába.
  3. Köss csomót a batyura, majd kötözd a hűtő rácsára vagy egy lábasra támasztott fakanálra, és hagyd így csepegni két éjszakát.
  4. Frissen két hétig áll el. Olívaolajjal felöntve úgy, hogy az olaj teljesen ellepje, vagy sóoldattal körbekenve akár egy hónapig eltartható.

Termelői információ

A Horváth Rozi termékek széleskörű fűszerek világát kínálják a fogyasztóik számára. A magyaros ételekhez szükséges fűszerektől kezdve egészen a távolkeleti ízekig elröpíthetik fantáziádat.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.