Dr. Oetker

Dr. Oetker Dekor gyöngy fehér

30 g
549 Ft 18 300 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Élvezd 100%-os elégedettségi garanciánkat!

Ha valami nem tetszik, kérdés nélkül visszatérítjük a pénzedet.

Dr. Oetker fehér dekor gyöngy

Kedvenc házi süteményeidet könnyen egyedivé, különlegessé varázsolhatod a Dr. Oetker dekortermékével. A Dr. Oetker fehér Dekor gyönggyel élvezet a díszítés: segítségével vidám, szívhez szóló dekorációt készíthetsz bármilyen desszertre, süteményre.

Termékinformáció

Sütési dekorációs alapanyag.

Felhasználási javaslat

A dekor gyönggyel közvetlenül a tálalás előtt díszítsd a süteményeket, desszerteket vagy fagylaltot. A dekor gyöngy nem sütésálló.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalónk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnünk. Célunk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsük a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Dextróz
Cukor
Rizsliszt
glükózszirup
Színezék
E171 - Titán-dioxid
fényezőanyag
E904 - Sellak
Aroma
Étkezési sav
E330 - Citromsav
Étkezési só
Kókuszolaj

Tápérték: 100 g

Energia1568 kJ/369 kCal
Zsír0.2 g
amelyből telített zsírsavak0.1 g
Szénhidrát91 g
amelyből cukor81 g
Fehérje0.7 g
0.2 g
Élelmi rost g