Dr. Oetker

Dr. Oetker Sütőpor Mézeskalács fűszerkeverékkel

18 g
399 Ft 22 167 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
A termőföldről az asztalra akár 12 óra alatt

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Dr. Oetker Sütőpor mézeskalács fűszerkeverékkel

A Dr. Oetker Sütőpor Mézeskalács fűszerkeverék megkönnyíti a legfinomabb karácsonyi mézeskalácsok elkészítését. A megszokott minőségű Dr. Oetker Sütőport olyan finom fűszerek keveréke öleli körbe, mint a fahéj, szegfűszeg, szegfűbors és gyömbér.

Termékinformáció

Sütési alapanyag.

Felhasználási javaslat

Mézeskalács, mézeskalács-házikó és egyéb mézes sütemény elkészítéséhez javasoljuk használatát. 1 tasak Dr. Oetker Sütőpor Mézeskalács fűszerkeverékkel 500 g liszthez elegendő sütőport és fűszerkeveréket tartalmaz.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalónk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelnünk. Célunk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsük a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó!

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Térfogatnövelőszerek
E450 - Difoszfátok
E500 - Nátrium-karbonátok
Fűszerek48 %
őrölt szegfűszeg
őrölt fahéj
őrölt szegfűbors
őrölt gyömbér

Tápérték: 100 g

Energia729 kJ/174 kCal
Zsír4.7 g
amelyből telített zsírsavak1.4 g
Szénhidrát26 g
amelyből cukor22 g
Fehérje2.7 g
30.6 g
Élelmi rost g