Panarini
PANARINI Melegen füstölt pisztráng filé, bőrös
kb. 450 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 4 NAPIG
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
PANARINI Melegen füstölt pisztráng filé, bőrös
A pisztráng a Salmonidae család Salmonidae alcsaládjába tartozó egyes édesvízi halfajok köznyelvi neve. Halhús - fehér vagy halvány rózsaszín. Nagy mennyiségű hasznos zsírsavat, makro- és mikroelemet tartalmaznak, amelyek nagyon értékesek az emberi test számára: lassíthatják a ráncok megjelenését és enyhítik a depressziót, megakadályozzák a káros salakanyagok felhalmozódását. Tisztítják a véredényeket, javítják a vérkeringést, az agyi funkciókat, normalizálják az anyagcserét. Lecitin, vas, A, B, E, D vitamin, könnyen emészthető zsírok és nagy értékű fehérjék szabályozzák a vérnyomást, javítják a bőr állapotát, megtartják a hemoglobint a normál határokon belül, lassítják a test öregedését. Salátákba, szendvicsekbe, hidegtálakba, hidegkonyhai készítményekbe, borkóstolókhoz ajánljuk.
Füstölt pisztráng filé recept:
- A saláta burgonyát, céklát megmossuk, külön sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és hideg vízben lehűtjük, majd újra leszűrjük és lecsepegtetjük. Ezután cikkekre vágjuk a burgonyát. A céklát meghámozzuk és negyedeljük, majd vékony szeletekre vágjuk. A retket, rukkolát, saláta leveleket szintén megmossuk és leszárítjuk. A retket vékonyra felkarikázzuk.
- Kinyomkodott ecetes reszelt tormát keverjünk össze tejföllel, 1-2 evőkanál joghurttal és kevés tejjel úgy, hogy folyós, de mártás állaga legyen, kevés borssal ízesítsük.
- A leveleket, zöldségeket óvatosan keverjük össze keverő tálban, és öntsünk rá egy kevés olíva olajat. Halmozzuk tányérra, öntsük le a torma mártással, majd helyezzünk a tetejére 1 szelet füstölt pisztráng húst. Ízlés szerint a filét sütőben, grill üzemmódban kevés olajjal sütőpapíron felmelegíthetjük.
Jó étvágyat!
Termelői információ
A Panarini Halház - "Egy jó fogás!" - édesvízi halakat nevel saját telepén, azokat pedig saját feldolgozó üzemükben vágják és készítik el friss, fagyaszott, vagy konyhakész állapotban csomagolva. A halhús fehérje tartalma magas és teljes értékű, szénhidrát tartalma alacsony, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, esszenciális zsírsavai (Omega 3-6-9) pedig jó hatással vannak ér- és szívrendszerünkre, ezeket szervezetünk magától nem is tudja előállítani, csak külső forrásból tudjuk bevinni. Céljuk, hogy halaikat és az azokból készült halkészítményeiket, akár az éttermek étlapján, akár a hipermarketek és boltok polcán keresztül, de mindenki számára valamilyen formában elérhetővé tegyék.
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Tárolás
Hűtve, 0-(+4)°C között tárolandó.
Forgalmazó
Panarini Hungária Kft.
8393 Szentgyörgyvár, Felsőmánd puszta 26/A.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Pisztráng |
Páclé |
Ivóvíz |
Étkezési só |
Vöröshagyma |
Fokhagymapor |
Feketebors |
tárkony |
bükkfa füst |
Tápérték: 100 g
Energia | 620 kJ/148 kCal |
Zsír | 6.7 g |
amelyből telített zsírsavak | 1.7 g |
Szénhidrát | 0 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 21.9 g |
Só | 2.2 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Hal |