
Panarini
PANARINI Melegen füstölt pisztráng filé, bőrös
kb. 0,58 kgÁTLAGOS FRISSESSÉG 12 NAPIG
kb
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
PANARINI Melegen füstölt pisztráng filé, bőrös
A pisztráng a Salmonidae család Salmonidae alcsaládjába tartozó egyes édesvízi halfajok köznyelvi neve. Halhús - fehér vagy halvány rózsaszín. Salátákba, szendvicsekbe, hidegtálakba, hidegkonyhai készítményekbe, borkóstolókhoz ajánljuk.
Füstölt pisztráng filé recept:
- A saláta burgonyát, céklát megmossuk, külön sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és hideg vízben lehűtjük, majd újra leszűrjük és lecsepegtetjük. Ezután cikkekre vágjuk a burgonyát. A céklát meghámozzuk és negyedeljük, majd vékony szeletekre vágjuk. A retket, rukkolát, saláta leveleket szintén megmossuk és leszárítjuk. A retket vékonyra felkarikázzuk.
- Kinyomkodott ecetes reszelt tormát keverjünk össze tejföllel, 1-2 evőkanál joghurttal és kevés tejjel úgy, hogy folyós, de mártás állaga legyen, kevés borssal ízesítsük.
- A leveleket, zöldségeket óvatosan keverjük össze keverő tálban, és öntsünk rá egy kevés olíva olajat. Halmozzuk tányérra, öntsük le a torma mártással, majd helyezzünk a tetejére 1 szelet füstölt pisztráng húst. Ízlés szerint a filét sütőben, grill üzemmódban kevés olajjal sütőpapíron felmelegíthetjük.
Jó étvágyat!
Termelői információ
A Panarini Halház - "Egy jó fogás!" - édesvízi halakat nevel saját telepén, azokat pedig saját feldolgozó üzemükben vágják és készítik el friss, fagyaszott, vagy konyhakész állapotban csomagolva. Céljuk, hogy halaikat és az azokból készült halkészítményeiket, akár az éttermek étlapján, akár a hipermarketek és boltok polcán keresztül, de mindenki számára valamilyen formában elérhetővé tegyék.
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Tárolás
Hűtve, 0-(+4)°C között tárolandó.
Faj tudományos neve: Oncorhynchus mykiss
Az előállítás módja: akvakultúrában tenyésztett
Forgalmazó
Panarini Hungária Kft.
8393 Szentgyörgyvár, Felsőmánd puszta 26/A.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Pisztráng |
Páclé |
Étkezési só |
Vöröshagyma |
Fokhagymapor |
Feketebors |
tárkony |
bükkfa füst |
Tápérték: 100 g
Energia | 557 kJ/133 kCal |
Zsír | 4.6 g |
amelyből telített zsírsavak | 1 g |
Szénhidrát | 0 g |
amelyből cukor | 0 g |
Fehérje | 23 g |
Só | 2.8 g |
Élelmi rost | 0 g |
Allergének
Hal |