Panarini

PANARINI Melegen füstölt pisztráng filé, bőrös

kb. 400 g

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 11 NAPIG

kb

 4 000 Ft 9 999 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

PANARINI Melegen füstölt pisztráng filé, bőrös

pisztráng a Salmonidae család Salmonidae alcsaládjába tartozó egyes édesvízi halfajok köznyelvi neve. Halhús - fehér vagy halvány rózsaszín. Nagy mennyiségű hasznos zsírsavat, makro- és mikroelemet tartalmaznak, amelyek nagyon értékesek az emberi test számára: lassíthatják a ráncok megjelenését és enyhítik a depressziót, megakadályozzák a káros salakanyagok felhalmozódását. Tisztítják a véredényeket, javítják a vérkeringést, az agyi funkciókat, normalizálják az anyagcserét. Lecitin, vas, A, B, E, D vitamin, könnyen emészthető zsírok és nagy értékű fehérjék szabályozzák a vérnyomást, javítják a bőr állapotát, megtartják a hemoglobint a normál határokon belül, lassítják a test öregedését. Salátákba, szendvicsekbe, hidegtálakba, hidegkonyhai készítményekbe, borkóstolókhoz ajánljuk.

Füstölt pisztráng filé recept:

  1. A saláta burgonyát, céklát megmossuk, külön sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, és hideg vízben lehűtjük, majd újra leszűrjük és lecsepegtetjük. Ezután cikkekre vágjuk a burgonyát. A céklát meghámozzuk és negyedeljük, majd vékony szeletekre vágjuk. A retket, rukkolát, saláta leveleket szintén megmossuk és leszárítjuk. A retket vékonyra felkarikázzuk.
  2. Kinyomkodott ecetes reszelt tormát keverjünk össze tejföllel, 1-2 evőkanál joghurttal és kevés tejjel úgy, hogy folyós, de mártás állaga legyen, kevés borssal ízesítsük. 
  3. A leveleket, zöldségeket óvatosan keverjük össze keverő tálban, és öntsünk rá egy kevés olíva olajat. Halmozzuk tányérra, öntsük le a torma mártással, majd helyezzünk a tetejére 1 szelet füstölt pisztráng húst. Ízlés szerint a filét sütőben, grill üzemmódban kevés olajjal sütőpapíron felmelegíthetjük. 

Jó étvágyat!

Termelői információ

A Panarini Halház - "Egy jó fogás!" - édesvízi halakat nevel saját telepén, azokat pedig saját feldolgozó üzemükben vágják és készítik el friss, fagyaszott, vagy konyhakész állapotban csomagolva. A halhús fehérje tartalma magas és teljes értékű, szénhidrát tartalma alacsony, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, esszenciális zsírsavai (Omega 3-6-9) pedig jó hatással vannak ér- és szívrendszerünkre, ezeket szervezetünk magától nem is tudja előállítani, csak külső forrásból tudjuk bevinni. Céljuk, hogy halaikat és az azokból készült halkészítményeiket, akár az éttermek étlapján, akár a hipermarketek és boltok polcán keresztül, de mindenki számára valamilyen formában elérhetővé tegyék. 

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve, 0-(+4)°C között tárolandó. 

Forgalmazó

Panarini Hungária Kft.
8393 Szentgyörgyvár, Felsőmánd puszta 26/A.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 11 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Pisztráng
Páclé
Ivóvíz
Étkezési só
Vöröshagyma
Fokhagymapor
Feketebors
tárkony
bükkfa füst

Tápérték: 100 g

Energia620 kJ/148 kCal
Zsír6.7 g
amelyből telített zsírsavak1.7 g
Szénhidrát0 g
amelyből cukor0 g
Fehérje21.9 g
2.2 g
Élelmi rost0 g

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.