Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kiszállítás akár 90 percen belül

14 nap ingyenes kiszállítás

100%-os elégedettségi garancia

Budapest területe

Szállítás

Ez a tartózkodási helyed?

Add meg a címed a pontos szállítási idők és a releváns választék megtekintéséhez.

Kosár

Panarini

PANARINI Pontyfilé bőrös, hasszél nélkül

kb. 0,67 kg

ÁTLAGOS FRISSESSÉG 6 NAPIG

Ez a termék a kiszállítása után átlagosan 6 napig fogyasztható, melyből legalább 1 napot garantálunk. Amennyiben mégsem lennél elégedett, visszatérítjük az árát.
Ments meg 2079 Ft-ért

kb

A kiszállított tömeg szerinti ár

További információ

 4158 Ft 6199 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

500+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

PANARINI Pontyfilé bőrös, hasszél nélkül

A ponty nem véletlenül tartozik a legnépszerűbb hazai halfajok közé, hiszen a halászlé fő hozzávalója, mely nélkül sok családnál elképzelhetetlen lenne a karácsonyi menü. Halászlébe főzve, sütve, párolva, rántva, irdalt filéként (így a szálkák sem vagy csak kevésbé okoznak gondot) ajánlott fogyasztani.

Termékinformáció

A termékfotó csak illusztráció, nem tudunk pontos információval szolgálni a csomagban található darabszámról.

Ponty filé recept:

  1.  Az újburgonyát megkapargatjuk, alaposan megmossuk, majd egy teflonedényben kevés olajon, 2 csipetnyi sóval fedő alatt puhára pároljuk.
  2. A halszeleteket lebőrözzük, beirdaljuk, megsózzuk. Lisztben megforgatjuk, és egy serpenyőben kevés zsiradékon kicsit megpirítjuk, elősütjük, csak az íze kedvéért.
  3. A hal sütése után megmaradt olajban megfuttatjuk az aprított fokhagymát. Rádobjuk a megtisztított, megmosott, lecsepegtetett, összevágott spenótot, jól összeforgatjuk, addig pároljuk, amíg összeesik. A párolt spenótot szűrőbe tesszük és lecsepegtetjük. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
  4. A levelestésztát lisztezett deszkára terítjük. Egyik felének a közepén sorba rakjuk a karikákra vágott burgonyát, rátesszük az elősütött pontyszeleteket. A halra ráhalmozzuk a fokhagymás párolt parajt, majd ráhajtjuk a tészta másik felét, a széleket pedig jól nyomkodjuk.
  5. Tojásos kenőtollal kicsit megkenegetjük, hogy sütés közben ne nyíljon szét. 
  6. Előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 20 perc alatt megsütjük.

Jó étvágyat!

Termelői információ

A Panarini Halház - "Egy jó fogás!" - édesvízi halakat nevel saját telepén, azokat pedig saját feldolgozó üzemükben vágják és készítik el friss, fagyaszott, vagy konyhakész állapotban csomagolva. Céljuk, hogy halaikat és az azokból készült halkészítményeiket, akár az éttermek étlapján, akár a hipermarketek és boltok polcán keresztül, de mindenki számára valamilyen formában elérhetővé tegyék. 

Figyelem!

Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.

Tárolás

Hűtve, 0-(+4)°C között tárolandó.

Faj tudományos neve: Cyprinus carpio

Termelési módszer: Akvakultúrában tenyésztett

Halászati-eszköz kategória: Kerítőháló

Forgalmazó

Panarini Hungária Kft.

8393 Szentgyörgyvár, Felsőmánd puszta 26/A.

Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 6 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 1 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

ponty filé

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.