Johnnie Walker

Johnnie Walker Black Label skót whisky 40%

0,7 l
13 949 Ft 19 927 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Származási ország: Nagy-Britannia,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Johnnie Walker Black Label

Johnnie Walker Black Label egy olyan gazdag, lágy skót whisky, amely 29 különböző főzde házasítatlan maláta- és gabonawhiskyjeit elegyítve, 12 hordóban eltöltött év után éri el élénk, testes ízét. Végeredményként füstköpönyegbe burkolózó édes, gyümölcsös, fűszeres, vaníliás zamatok harmonizáló ízjegyei várnak. Hosszú pohárban, highballként kedvenc italunkkal kínálva - ami lehet akár limonádé, gyömbérsör vagy őszibarackos jeges tea - igazi ízélményt kapunk. Ez az otthoni fogyasztásra is tökéletes, díjnyertes skót whisky remek ajándék a lágy, füstös whiskyk kedvelőinek.

Felhasználási javaslat

Tisztán jéggel vagy kevés vízzel fogyasztandó, így felszabadulnak a hosszú évek során “bezáródott” illat- és íz anyagok.

Termelői információk

A világ legkeresettebb deluxe skót whiskyje. Több mint 40-féle összetevőjének mindegyike legalább 12 éves érlelésű, amitől az ital rendkívül komplex, testes, mégis lágy. Fő alkotóeleme, az ital szíve a 12 éves érlelésű felföldi maláta whisky, a Cardhu. Színe aranyba hajlóan narancsos, ízének mélysége van, amelyben felfedezhető a citrus-olajok és a mazsola aromája.

Tisztán vagy kevés vízzel fogyasztandó - így felszabadulnak a hosszú évek során bezáródott illat- és ízanyagok - az ital kinyílik. A Johnnie Walker Black Label története hosszú múltra tekint vissza. 1867-ben John Walker fia, Alexander Walker apjától szerzett whiskyházasítási szaktudását felhasználva alkotta meg az italt, amely már 1880-tól kezdve számos rangos nemzetközi elismerést vívott ki magának.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Logo/johnnie.png

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó1

Zwack Unicum Nyrt.
1095 Budapest, Soroksári út 26.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

demineralizált víz
Maláta- és gabonawhisky
Színezék