Kalinka

Kalinka citrus 34,5%

500 ml
Visszaváltható csomagolás
3 549 Ft 7 098 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Ez a termék csak 18 éven felülieknek ajánlott.Az áru átvételekor ellenőrizzük az életkorod.
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Kalinka citrus

Termékleírás

A Kalinka Citrus intenzív gyümölcsös illat- és ízvilága a szikrázó tisztaságú Kalinka és a természetes citrom- és lime aromák tökéletes egyensúlyának köszönhető. A visszafogott „vodka íz” és a citrusok frissessége utánozhatatlan élménnyel ajándékoz meg bennünket. Illatában a frissen facsart citrom köszön vissza.

Termelői információk

A Kalinka vodkát a legjobb minőségű gabonából készült párlat és ásványi anyagoktól teljességgel megtisztított víz alkotja. Az ital, az orosz vodkagyártási hagyományokra építve, gondos lepárlás és 10-szeres szűrés után nyeri el egyedülálló lágyságát és tisztaságát. A szűréshez használt különleges nyírfaszén Oroszországból, az Urál kristálytiszta levegőjű vidékéről származik.

A gyártás során minden egyes cseppje 10db, egyenként 60kg aktív nyírfaszenet tartalmazó szűrőoszlopon jut át. Az aktív szén molekulái az összes szennyeződést megkötik, így lesz a Kalinka vodka minden zavaró, kellemetlen illattól és íztől mentes, egyedülállóan tiszta vodka!

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó1

Zwack Unicum Nyrt.
1095 Budapest, Soroksári út 26.


Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

víz
aromák
finomszesz