Rege
Rege Párolt vöröskáposzta(710g)
500 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Tálald kacsasült mellé köretként vagy almával keverve salátaként.
Termékinformáció
Fogyasztásra kész termék.
Felhasználási javaslat - Kacsasült párolt vöröskáposztával és hagymás tört burgonyával
- Elkészítési idő: 75 perc
- Hozzávalók 4 fő részére: 1 üveg Rege Párolt vöröskáposzta, 4 db egész kacsacomb, só, frissen őrölt bors, 1/2 tk. friss VAGY 1 tk. szárított, morzsolt kakukkfű, 700 g sárgaburgonya, 1 nagyobb fej vöröshagyma, 2+2 ek. kacsazsír, só.
Elkészítés
- A sütőt melegítsd elő 190 fokra. A kacsacombokat sózd, borsozd mindkét oldalukon, majd fektesd egy tepsibe és szórd meg kakukkfűvel.
- Önts alá kevés vizet vagy száraz fehérbort (1 dl). Alufóliával lefedve süsd 40 percig, majd távolítsd el a fóliát, és hagyd, hogy bő egy óra alatt szép ropogósra süljön.
- Amíg sül a kacsa, készítsd el a hagymás törtburgonyát. Ehhez pucold meg és kockázd fel a burgonyát. Tedd fazékba és öntsd fel hideg vízzel, legalább annyival, amennyi két ujjnyira elfedi. Fedő alatt készítsd, forráspont után sózd. Főzd puhára, majd szűrd le.
- Egy serpenyőben kacsazsíron dinszteld meg az apróra vágott vöröshagymát. Ezt öntsd a leszűrt, lecsöpögtetett burgonyára, és krumplinyomóval törd össze. A kacsából kisülő zsiradékból 1-2 kanálnyit adhatsz hozzá, hogy még ízletesebb legyen.
- A kacsasültet kínáld párolt vöröskáposztával és hagymás tört burgonyával.
A márkáról
A Rege márkanév 1999-től van jelen a hazai piacon. A prémium minőségű termékek tartósítószert, színezékeket és szintetikus adalékanyagokat nem tartalmaznak, csak természetes alapanyagokból készülnek, így az egészséges táplálkozási feltételeknek teljes mértékben megfelelnek.
Üzletpolitikájuk a folyamatos fejlődés és versenyképesség, amely az egész tevékenységüket áthatja. Ezt alátámasztja az is, hogy az elmúlt évek során sikerült nem csak megtartaniuk, hanem bővíteniük is stabil vevői partnereiket, valamint számos díjjal gazdagodtak. Cégük 2018-ban a piaci igényeknek megfelelően a kényelmi (ready to eat) ételekkel is megjelent a piacon, melyek rendkívül pozitív fogadtatásban részesültek fogyasztóik részéről.
Tárolás
Száraz, fagymentes helyen, sugárzó hőtől védve.
Forgalmazó
Szatmári Konzervgyár Kft.
4762 Tyukod, Bem út 85.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
Cukor |
Ivóvíz |
Feketebors |
Köménymag |
Étkezési só |
Ételecet |
Vöröskáposzta |
Tápérték: 100 g
Energia | 288 kJ/68 kCal |
Zsír | 0.1 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 15 g |
amelyből cukor | 13.5 g |
Fehérje | 1.2 g |
Só | 2 g |
Élelmi rost | 1.2 g |